6/21/2010

True Blood Season 3, Episode 2 Recap Beautifully Broken









20 Haziran Pazar akşamı yayınlanan 3.sezonun 2.bölümü 'Beautifully Broken' için kısa bir özet video yayınlandı..


Coming Soon: Cehennem 3D (01 Ekim 2010)














Yönetmen: Biray Dalkıran
Tür: Gerilim, korku
Yapım: Türkiye, 2010
Oyuncu Kadrosu: Ogün Kaptanoğlu, Tuğba Melis Türk, Serhan Süsler
Yapımcı: Selva Alemdar, Burak Saraçoğlu , Coşkun Tözen 
Gösterim Tarihi: 01 Ekim 2010


Hayalet Tanıtım Hizmetleri, Türkiye’nin ilk 3D (3 boyutlu) filmi Cehennem’in çekimlerine 28.04.2010’da başlamıştı ve Cehennem’in çekimleri sonunda tamamlandı.Yönetmenliğini Biray Dalkıran’ın üstlendiği film, yurtdışından gelen 3D supervisorları ve teknisyenleri yardımı ile çekilirken filmin başrollerini Ogün Kaptanoğlu, Tuğba Melis Türk ve Serhan Süsler paylaşıyor. Cehennem, Medyavizyon’un dağıtımı ile gösterime girecek.

Son dönemde sayıları hızla artan yeni bir Türk gerilim-korku denemesi ile karşı karşıyayız. Ne yazık ki bu denemelerin büyük kısmı vasatı bile aşamazken Cehennem'in bir de 3D olayına girmesi kuşkusuz ne kadar başarılı olabileceği konusunda soru işaretleri uyandırıyor. Kısacası işi biraz zor gözükmesine rağmen bu denemeye girişmekte cesaret isteyen bir olay. Oyuncu kadrosu genç isimlerden oluşurken göze batan en önemli isim Ogün Kaptanoğlu. Kaptanoğlu, özellikle son gerilim-korku türünde ve berbat oyunculukların sergilendiği Konak filminde kötünün en iyisi olarak göze çarpan bir performans sergilemişti. Yönetmen Biray Dalkıran ismini ise yine bu türde bir yapım olan Araf (2006) ismiyle hatırlıyoruz. Reklam yönetmenliğinden gelen ve yer yer olumsuz eleştiriler alan Dalkıran için de önemli bir sınav olacak bu film. Diğer ilginç olan bir nokta ise Dalkıran'ın bir önceki yönetmenlik deneyiminde bulunduğu filmin isminin 'Cennet' olması! Henüz elimizde film setinden bir kaç kare dışında fazla veri olmağından açıkçası filmle ilgili ön yorum için fragmanı beklemek durumundayız. Umarım gerek filmin içeriği gerekse de 3D yönüyle sınıfı geçen bir filmimiz olur diyerekten gelişmeleri takip edelim:)

İlgili Başlıklar
'Cehennem 3D' vizyonda! Filmle ilgili son gelişmeler ve yeni kareler!
'Cehennem 3D' Fragman Yayında!

Film setinden kareler:
 

True Blood Promo – 3.03 – It Hurts Me Too









Dün yayınlanan 'Beautifully Broken'bölümüyle 3.sezonun 2.bölümünü de geride bırakan True Blood'da 27 Haziran Pazar günü yayınlanacak olan 'It Hurts Me Too' bölümü için promo yayınlandı. Heyecan dolu bir bölüm daha bizi bekliyor:)

Predators TV Spot - 2














Nimrod Antal'ın yönetmenliğini, Robert Rodriguez'in de yapımcılığını üstlendiği ve 09 Temmuz 2010'da Predator hayranlarıyla buluşacak olan 'Predators' filmi için geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk TV Spot'un ardından görüntü kalitesi şimdilik kötü de olsa 2.TV Spot'u aşağıdan görebiliriz:





Diğer başlıklar: 
Predators: Cuchillo karakteri (Danny Trejo) 
Coming Soon: PREDATORS - Kamera Arkası 
Predators'dan yeni kareler!

Happy Town mutsuz! / Happy Town 1x06 'Questions and Antlers' Recap Video














Magic Man gizemi eksenli dizi Happy Town'un 16 Haziran Çarşamba günü yayınlanan 'Questions and Antlers' bölümüyle ilgili bir kısa özet videosu yayınlandı.




Bu arada dizide yine bir erteleme söz konusu. Dizinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmıyor. Önce yeni bölümün bir hafta sonra yayınlanacağı ile ilgili bir haber çıkarken, son haberler ise Temmuz ayında dizinin kalan iki bölümünün tarihi netleşmeyen bir Cumartesi günü yayınlanağı şeklinde.. Özellikle Sam Neill'in performansı ve Lauren German ile türü sevenlerin dikkatini çekmeyi başaran dizinin bu ertelenmeleri ve sürekli belirsizlik hali ABC'nin tepki almasına yol açıyor. Fanları diziyi devam ettirmek için çok uğraşsa da bu konuda pek ümit gözükmüyor şu an için. Kısacası Happy Town bu sıralar pek mutlu değil!