10/31/2010

The Walking Dead trailer! 1x01 'Days Gone Bye' den iki sneak peek ve bölümden kareler!




















Çekimlerine Haziran ayında başlanan ve özellikle zombi severler ile çizgi romanının takipçileri tarafından heyecanla beklenen The Walking Dead bugün ilk bölümü 'Days Gone Bye' ile açılışı yapıyor. Dizinin pilot bölümünün yönetmenliğini daha önceden açıklandığı gibi The Shawshank Redemption ve Green Mile gibi filmlerin usta yönetmeni Frank Darabont yaptı. Jon Bernthal, Andrew Lincoln, Jeffrey DeMunn, Sarah Wayne Callies, Laurie Holden, Steven Yeun, Michael Rooker, Chandler Riggs, Linds Edwards, Jim Coleman, Emma Bell, IronE Singleton, Adrian Kali Turner ve Norman Reedus'un oyuncu kadrosunu oluşturduğu yapım Mad Men ve Breaking Bad gibi sevilen dizilerin kanalı AMC'de yayınlanacak.

Robert Kirkman’nın zombilerle savaşmak zorunda kalan insanların hikayesini anlatan çizgi romanından uyarlanan dizide Andrew Lincoln zombilerle mücadele eden ufak bir grubun liderliğini yapan polis memuru Rick Grimes'i canlandıracak. Jon Bernthal‘ı (Eastwick", Night at the Museum: Battle of the Smithsonian) ise onun ortağı olarak izleyeceğiz. Rick’in eşini canlandıracak kişi ise Prison Break’ten tanıdığımız Sarah Wayne Callies. Vampir ve kurt adam karakterlerinin cirit attığı dizi furyasının arasında çok iyi geleceğine inandığımız dizinin fragmanının yanında ilk bölümün ilk dakikalarını içeren AMC'nin yayınladığı beş dakikalık klibi de yazımızın devamında izleyebilirsiniz.

The Walking Dead - Trailer Official 


The Walking Dead - Sneak Peek#1 - Opening Five Minutes


The Walking Dead Clip #2: Can't Leave Him Like This


Bölümden kareler














'The Walking Dead' yolda

Supernatural 6x07 'Family Matters' promo, bölümün konusu ve bölümden kareler!




















Bu hafta yayınlanan 'You Can't Handle the Truth' isimli 6.sezonun altıncı bölümünü de geride bırakan Supernatural'in önümüzdeki hafta yayınlanacak 6.07 bölümünün ismi 'Family Matters' olacak. 05 Kasım günü yayınlanacak olan bölümün yayınlanan promosu ile bölümden bazı kareleri yazımızın devamında bulabilirsiniz. Yeni bölümün konusu kısaca şöyle: Dean, Samuel'in hareketlerinden şüphe duymaya başlar; fakat Sam, büyükbabalarının yanlış bir şey yaptığı düşüncesinde değildir. Kardeşler, Samuel ve diğer Campbell'ler ile avlanmaya gider fakat işler korkunç şekilde ters gidecektir.. 

Supernatural 6x07 "Family Matters" [Promo] 

Samuel have a secret?














Supernatural 6x07 'Family Matters' sneak peek!
Supernatural 6x06 'You Can't Handle the Truth' promo, bölümün konusu ve bölümden kareler!
Supernatural 6x06 'You Can't Handle the Truth' sneak peek!

The Vampire Diaries 2.08 "Rose" sneak peek!














The Vampire Diaries, 04 Kasım'da yayınlanacak olan 2.08 'Rose' bölümü ile kaldığı yerden devam edecek. Yeni bölüm için yayınlanan promo ve karelerin ardından yeni bir klip yayınlandı. Klipte Stefan ve Damon Salvatore kardeşler Kaherine'den yardım alıp alamayacakları ve ona inanıp inanmama konusunda tartışmaktadırlar. Yeni bölümde Stefan ve Damon Salvatore kardeşler Elena'ya yardım etme çabalarındadır ve bu süreç içerisinde insanlar, vampirler ve uzak geçmişte yaşanan olaylar hakkında şaşırtıcı yeni bilgiler öğrenecekler..

The Vampire Diaries - Rose Preview Clip 

Stefan and Damon debate about whether to go to Katherine for help.

İlgili Başlıklar:  
The Vampire Diaries 2.08 "Rose" promo, bölüm özeti ve bölümden kareler!
The Vampire Diaries 2.08 'Rose'den ilk kareler!