6/12/2011

Deadwood'un yıldızı Molly Parker 'Dexter' kadrosuna katıldı!












HBO'nun popüler serisi Deadwood'da canlandırdığı Alma Garret karakteriyle hatırlayacağımız 39 yaşındaki aktrist Molly Parker, yeni sezonda Dexter'in oyuncu kadrosu üyelerinden birisi olacak.

Parker, Showtime'ın ilgiyle izlenen dizisi Dexter'de Lisa Marshall karakteriyle karşımızda olacak. Marshall,  Colin Hanks'ın canlandıracağı yeni gizemli karakter Travis'in kız kardeşi rolünde. Karakter hakkında bunun dışında çok fazla detay verilmedi.

Kaç bölümde gözükeceği de netleşmeyen Molly Parker, daha önce Human Target ve Boardwalk Empire gibi dizilerde de boy göstermişti.


  
Dexter 6.sezon oyuncu kadrosu genişliyor! Brea Grant ve Billy Brown 'Dexter' kadrosuna katıldı!

Supernatural 7.sezon çekimleri başladı!









The CW'nin 7.sezon onayını verdiği ve yeni bölümleri için sonbahar dönemini beklemeye başladığımız Supernatural'in yeni sezon çekim hazırlıkları başladı.

Supernatural'in 7.sezonu çekim hazırlıkları bu hafta başında, 06 Haziran'da başlarken bu sürecin 21 Mart 2012'ye kadar devam etmesi planlanmakta.

Bu arada, Nashville Convention'dan gelen bilgilere göre dizide Dean Winchester karakterine hayat veren Jensen Ackles sezonu biraz erken açacak. Başarılı oyuncu bu sezon ikinci yönetmenlik deneyimini yaşayacak. Bu sebeple, 25 Haziran tarihinde Vancover'da olacak ve bölüm yönetmenliği için son hazırlıklarını tamamlayacak. Hatırlanacağı üzere Ackles, geride bıraktığımız altıncı sezonun dördüncü bölümü olan 'Weekend at Bobby's'de ilk yönetmenlik deneyimini yaşamıştı.

Supernatural 7.sezon onayını aldı!

True Blood 4.sezon ilk bölümden (4.01) iki dakikalık yeni sneak peek yayında!


Geçtiğimiz günlerde yayınlanan kliplerle True Blood 4.sezon açılış bölümünün 6 dakikalık kısmı izleyicilerle buluşmuştu. HBO Go sitesinden sneak peeklerin üçüncüsü de yayına girdi. Bu kez iki dakikalık ve muhtemelen son devam klibi ile karşı karşıyayız. Devam klibinde Sookie ve büyükbabası Earl'ın heyecan dolu kaçış sahnesini izliyoruz.

4.01 Sneak Peek – Part III

 
True Blood 4.sezonun ilk 6 dakikalık bölümü yayınlandı!

True Blood 4.sezon oyuncu kadrosu fotoğrafları!










True Blood 4.sezonun başlamasına artık sayılı günler kaldı. İki hafta sonra özlem bitiyor ve dizi yeniden HBO ekranlarında yepyeni bölümleriyle karşımızda olacak.

Dördüncü sezonda dizinin ana karakterleri dışında yeni isimleri de göreceğiz. Art Streiber'in imzasıyla gerçekleştirilen fotoğraf çekimlerinde ekip her zamanki gibi mükemmel görünüyor:


 Season 4 HQ Cast Portraits Season 4 HQ Cast Portraits Season 4 HQ Cast Portraits Season 4 HQ Cast Portraits Season 4 HQ Cast Portraits Season 4 HQ Cast Portraits Season 4 HQ Cast Portraits Season 4 HQ Cast Portraits Season 4 HQ Cast Portraits Season 4 HQ Cast Portraits Season 4 HQ Cast Portraits Season 4 HQ Cast Portraits Season 4 HQ Cast Portraits Season 4 HQ Cast Portraits Season 4 HQ Cast Portraits Season 4 HQ Cast Portraits Season 4 HQ Cast Portraits Season 4 HQ Cast Portraits Season 4 HQ Cast Portraits Season 4 HQ Cast Portraits Season 4 HQ Cast Portraits Season 4 HQ Cast Portraits Season 4 HQ Cast Portraits


 
True Blood 4.sezonun ilk 6 dakikalık bölümü yayınlandı!

True Blood 4.sezon ET Canada promo!











ET Canada geçtiğimiz günlerde True Blood'un 4.sezonundan görüntülerin yer aldığı yeni bir klip yayınladı. Alexander Skarsgård, Anna Paquin ve Stephen Moyer'in birbirleri arasındaki ilişkiler ve Sookie'nin aşk yaşamı hakkında konuşmalarını da içeren videoda yeni sezonun yeni karakterleri cadıları, Lafayette'nin yeni sahnelerini, Eric'in Sookie'yi koruma çabalarını içeren yeni görüntüleri görüyoruz.

True Blood - New Season 4 Promo from ET


True Blood 4.sezondan yeni posterler: 'Show Your True Colors'

Nina Dobrev: ''The Vampire Diaries, başarısını Twilight'e borçlu''












The Vampire Diaries'in sempatik oyuncusu Nina Dobrev, katılmış olduğu 2011 MTV Movie Awards'da dizinin başarısında 'Twilight'ın önemli bir payının olduğunu açıkladı.

22 yaşındaki aktrist MTV News ile yaptığı söyleşide The Vampire Diaries'in Twilight'ın başarısının üzerine büyüdüğünü söylerken, Twilight serisinin yıldızları ile bir yakınlık hissedip hissetmediği sorusuna ise ''Birbirimiz için gerçekten çok mutluluk duyuyoruz. Onların var olması beni mutlu ediyor çünkü Twilight olmasa biz de bu aşamaya gelemezdik. Onların başarısı bizim başarımızdır'' şeklinde konuştu.

Robert Pattinson ve Kristen Stewart'ın büyük bir hayranı olduğunu açıklayan Nina, serinin sona doğru gelmesinin kendisini üzdüğünü belirtti.





The Vampire Diaries 3.sezonda neler olacak?