9/22/2010

Supernatural 6.01 “Exile on Main St.” - 2 Sneak Peek














'Supernatural' 6.sezonun başlamasına artık sadece iki gün kaldı! 24 Eylül Cuma günü yayınlanacak olan 'Exile on Main Street' bölümüyle ilgili yayınlanan promoların ardından iki adet sneak peek yayınlandı. Videoları yazımızın devamında bulabilirsiniz. 

Supernatural - Exile On Main St. Preview Clip

Dean knew they coming for him, he just didn't know who they'd send.  

Supernatural - Exile On Main Scene Sneak Peek 2


İlgili Başlıklar: 
'Supernatural' 6.sezon full trailer! İlk uzun fragman yayında!
Supernatural 6x01 'Exile on Main Street' Promo ve bölümden kareler!
Supernatural 6.sezon '6.01 Exile on Main Street' 3 yeni promo ve Jared Padalecki'den fanların sorularına cevaplar!
Supernatural 6.sezon posteri yayınlandı!


 Ipsos - Give your opinion and earn money

Emily Rose ile 'Haven' setinden görüntüler - 2











 
Syfy'nin Stephen King'in 'The Colorado Kid' romanından uyarlanan yaz dönemi dizilerinden Haven bu hafta yayınlanan bölümüyle 10.bölümü geride bıraktı. İlk sezonu 13 bölüm olarak planlanan dizi 08 Ekim'de yayınlanacak bölümüyle ilk sezonu kapatacak. Dizide sıradan bir dava için unutulmuş küçük bir kasaba olan Haven'a gelen ancak buradaki ilginçlikler ve kendi geçmişine dair soru işaretleri nedeniyle kasabada kalmaya karar veren FBI ajanı Audrey Parker'i canlandıran sempatik oyuncu Emily Rose'nin kendi sunumuyla 'Haven'in kamera arkasını gösterdiği yeni videoyu yazımızın devamında bulabilirsiniz.Videoda oyuncu kadrosundan Duke karakterini canlandıran Eric Balfour ile görüntü yönetmeni Eric Cayla gibi isimlere rastlamak mümkün.   

Location, Location, Location - Haven

Emily shows you some of the picturesque locations that the crew visited while shooting Haven.

Emily Rose ile 'Haven' setinden görüntüler!
HAVEN'den 'Stephen King' esintileri!

'Saw 3D' (SAW VII)'den beş yeni kare!














29 Ekim 2010 tarihinde vizyona girecek olan Saw (Testere) serisinin 7.filmi SAW VII (Saw 3D) için yayınlanan teaser, fragman ve bir kaç karenin ardından 'Lionsgate'den beş yeni kare' daha yayınlandı. İlki yukarıda yer alan karelerin devamını yazımızın devamında bulabilirsiniz. Serinin 6.filminin de yönetmenliğini yapan 45 yaşındaki Kevin Greutert'in yeniden yönetmenlik koltuğunda olacağı Saw 3D'nin kısaca konusu şöyle: 'Jigsaw'un ölümcül yasası devam ederken Jigsaw'dan kurtulan bir grup insan kendilerine yardımcı olmak için destek ararlar ve ve bu destekçilerin en başında Bobby Dagen adında Jigsaw'dan kurtulmuş biri vardır. Bobby'nin gizli sırlarından yeni bir terör dalgası ortaya çıkacaktır.'

Filmden kareler



































SAW VII (3D) - Künye
Yönetmen: Kevin Greutert
Senaryo: Marcus Dunstan, Patrick Melton
Gösterim Tarihi: 29 Ekim 2010
Oyuncu Kadrosu: Tobin Bell, Cary Elwes, Costas Mandylor, Betsy Russell, Sean Patrick Flanery, Gina Holden, Chad Donella, Laurence Anthony, Dean Armstrong, Naomi Snieckus, Tanedra Howard, Rebecca Marshall, James Van Patten
Stüdyo: Lionsgate 
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1477076/
Web Sitesi: http://saw3dmovie.com/ 

Official Saw 3D Trailer


Ve huzurlarınızda Dr. Gordon! Saw 3D' (SAW VII)'den iki yeni kare ve international poster!'Saw 3D' (SAW VII) Official Trailer - İlk Fragman Yayında!
'Saw 3D' (SAW VII)'den yeni kare!
'Saw 3D' (SAW VII)'den 3.Poster!
'Saw 3D' (SAW VII)'den 2.Poster!