9/03/2011

True Blood 4.11 'Soul of Fire'dan 3 yeni sneak peek yayında!









True Blood bu hafta 04 Eylül Pazar akşamı HBO ekranlarında olacak. Yeni bölümün ismi ise 4.11 'Soul of Fire'.. Yazımızın devamında geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanın ardından HBO tarafından yayınlanan üç adet yeni sneak peek videoyu bulabilirsiniz.

Yeni bölümde; vampirler ile Antonia arasında yaşanan çatışma tüm hızıyla devam edecek. Bill, Eric, Pam ve Jessica'nın Antonia'nın bulunduğu mekanı yerle bir edip yakma fikri beraberinde ne gibi sonuçlar doğuracak? Sookie, Antonia'nın vampirleri tekrar büyülemesini engellemek için yeniden tüm güçlerini toplama çabasındadır. Diğer yandan da Marnie'yi (Antonia) artık bu savaştan vazgeçmesi konusunda ikna etme çabalarındadır. Jesus ise Antonia'nın ruhunu serbest bırakacak ve cadının ölümcül savunmasını kıracak gizli bir büyüyü uygulama planındadır. Sam, erkek kardeşinin ölümünün verdiği acı ve vicdan azabıyla Marcus'un peşine düşmüştür. Alcide, Debbie ile kendisine olan bağlılığı konusunda karşı karşıya gelir.

Sezon finaline ise çok yaklaştık. Bu hafta yayınlanacak bölümün ardından 11 Eylül'deki 'And When I Die' bölümünün yayınlanmasının ardından dizi önümüzdeki yaza kadar araya girecek.

Yayınlanan kliplerde Jason'un V Team'e binaya roket göndermelerinden önce Sookie'nin orada olduğu bilgisini vermesi için koşuşturmacasını, Marnie'nin Antonia ile olan diyaloğunu veSam'in Marcus'u bulma çabalarını izliyoruz.

Ep. 47 Clip – Jason Stands Up for Sookie


Ep. 47 Clip – Marnie Just Puked


Ep. 47 Clip – Where’s Marcus?