11/12/2010

The Vampire Diaries 2.10 "The Sacrifice" promo, bölüm özeti ve bölümden kareler!










The Vampire Diaries, dün akşam yayınlanan heyecan dolu 'Katerina' bölümüyle ikinci sezonun dokuzuncu bölümünü de geride bıraktı. Dizi daha önceden açıklandığı gibi önümüzdeki iki hafta boyunca yayınlanmayacak ve 02 Aralık'ta kaldığı yerden devam edecek. Yeni bölümün ismi ise 2.10 'The Sacrifice' olacak. Bölümle ilgili yayınlanan uzun fragmanı, bölümün konusu ve karelerini yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Bölümün konusu ise kısaca şöyle: Jeremy tehlikeli bir hata yapar: Elena (Nina Dobrev) durumu kendi eline almaya çalışır ve Rose'ye kendisine yardım etmesi karşılığında cazip bir teklif sunar. İşler beklenmedik bir hal aldığında Rose, Elena ile harekete geçirdikleri plan konusunda Damon ile anlaşma sağlamaya çalışır. Jeremy'nin Bonnie'nin ay taşını geri alması konusunda düşüncesizce girişimde bulunması kendi yaşamını tehlikeye sokacak bir durum yaratırken Stefan da kendisini riske atar.Bonnie ve Luka biraz daha yakınlaşmaya başlarlar. Tyler, Carolina'ya Lockwood zindanını gösterir ve orada ikisini de korkutacak bir keşif yaparlar.  The CW'nin bu ara boyunca ve aradan sonra kalan bölümlerle ilgili takvimi ise şu şekilde:












The Vampire Diaries-2x10 The Sacrifice Extended Promo 



 















The Vampire Diaries 2.09 "Katerina" promo, bölüm özeti ve bölümden kareler!

Fringe 3x07 "The Abducted" promo, sneak peek ve bölümden kareler!










Dün akşam yayınlanan  '6955 kHz' bölümüyle üçüncü sezonun altıncı bölümünü de geride bırakan Fringe'de önümüzdeki hafta 18 Kasım'da kaldığı yerden devam edecek. Yayınlanacak bölümün ismi ise 3.07 'The Abducted'. Bölümle ilgili yayınlanan promo, sneak peek ve kareleri yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Fringe - Episode 3x07 - The Abducted - Promo
 
On the Other Side, Olivia tries to handle a series of kidnappings with connections to Colonel Broyles, while 
turning to a hidden ally to find a way back home.

Fringe - 3x07 - The Abducted - Sneak Peak















Fringe 3x06 "6955 kHz" promo, sneak peek ve bölümden kareler! 

Serinin en kanlı filmi olması beklenen 'SCREAM 4'den yeni kare: 'Ghostface iş başında!'










2000 yılı yapımı Scream 3'ün üzerinden on sene geçtikten sonra günümüzde artık eski serileri devam ettirme ya da remake furyası olarak nitelendirdiğimiz akıma 'Scream' da katıldı ve korku sinemasının üstatlarından Wes Craven ile serinin yaratıcılarından senarist Kevin Williamson'u yeniden buluşturacak serinin yeni filmi 'Scream 4' ileride tarihte bir değişiklik olmadığı taktirde 15 Nisan 2011'de serinin fanlarıyla buluşacak. İlk üç yapımdan 500 milyon doların üzerinde bir hasılat elde eden serinin yeni filminde önceki filmlerden tanıdığımız Neve Campbell (Sidney), Courteney Cox (Gale) ve David Arquette (Dewey) gibi isimlerin yanında  Emma Roberts, Hayden Panettiere, Rory Culkin, Anna Paquin, Nico Tortorella, Brittany Robertson, Anthony Anderson,  Kristen Bell, Shenae Grimes, Aimee Teegarden ve Marielle Jaffe gibi genç isimlerin yer alacağını hatırlatalım.

Özel makyaj efektleri tasarımcısı olarak kamera arkasında görev yapan Gary Tunnicliffe'nin 'Craven film çekimlerinde kırmızı rengi hiç eksik etmedi' sözleriyle seriinin en kanlı sahnelere sahip filmi olması beklenen Scream 4 için geçtiğimiz günlerde yeni bir kare daha yayınlandı. Karede 'Ghostface' ahır,ambar gibi bir mekanda bıçağıyla saldırıdayken görülüyor. Karenin büyük hali için üzerine tıklamanız yeterli..




















Scream 4 - Künye
Yönetmen: Wes Craven
Senaryo: Kevin Williamson
Gösterim Tarihi: 15 Nisan 2011
Tür: Korku-gerilim
Oyuncu Kadrosu: Neve Campbell, David Arquette, Courteney Cox, Emma Roberts, Hayden Panettiere, Rory Culkin, Nico Tortorella, Anna Paquin, Anthony Anderson, Adam Brody, Alison Brie, Marielle Jaffe, Marley Shelton, Erik Knudsen, Mary Mc Donnell, Cindy Clark, Kristen Bell
Web Sitesi: http://www.scream-4.com/   
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1262416/
Özet: Aradan 10 yıl geçmiştir. Sidney Prescott, olanların yükünü yazarak atlamayı başarmıştır. Bundan sonraki hayatını huzurlu geçirmeyi planlamaktadır; ta ki çığlık yüzlü seri katil yeniden ortaya çıkana dek...



SCREAM 4'den beklenen yeni fragman yayında! Scream 4 Trailer #2

Ipsos - Give your opinion and earn money