2/09/2011

Being Human 1.05 'The End of the World as We Knew It' promo - sneak peek!











Being Human, bu hafta yayınlanan 'Wouldn't It Be Nice (If We Were Human) bölümünün ardından önümüzdeki hafta 1.05 'The End of the World as We Knew It' ile ekranlara gelecek. Yeni bölümün Syfy ekranlarındaki yayın tarihi ise 14 Şubat Pazartesi olacak. 'The End of the World as We Knew It' bölümünün konusu ise kısaca şöyle: Sally ölümüyle ilgili korkunç bir şey öğrenecektir. Sally muhtemelen ölümünün arkasındaki gerçeği öğrenecek. Bishop yeni bölümde tekrar gözükürken; Josh ile Ray arasında yeni olaylar yaşanacak.

Being Human'ın dördüncü bölümünde; Josh ormanda rastladığı ve kurtadam olduğunu söyleyen Ray ile tanışır. Başlarda Ray'in arkadaşlığını kabul etme konusunda isteksiz olsa da Aidan kendisini bu konuda teşvik eder ve beraber takılmaya başlarlar. Ray, Josh'a dolunay zamanı dönüşüm sırasında insanlara zarar vermemesi adına neler yapabileceği hakkında ipuçları verir. Josh, bir süre sonra Aidan'a Ray'in bir kaç günlüğüne kendilerinde kalabileceğini söyler. Ancak bölüm ilerledikçe Ray'in anti-vampir duyguları açığa çıkmaya başlar ve Josh'u vampirlere karşı kışkırtmaya çalışır hatta onu Aidan'ın sakin dış görüntüsünün altında bir canavar yattığı konusunda ikna etmeye çalışır. Josh bu düşünceye katılmak istemese de bölüm sonlarına doğru kendisini vampirlerle giriştikleri bir kavgada bulur... Sally ise Danny ve Bridget arasında filizlenen ilişkiyi ve yakınlaşmayı görmezden gelemez ve çok üzülür. Hatta, Bridget ve Danny'nin yakınlaşması esnasında mutfak tezgahındaki bardağa temas ederek yere düşürmeyi başarır, daha sonrasında Bridget, Danny'e sanki Sally'nin kendisini izliyor gibi hissettiğini ve yaptıklarının Sally'e karşı doğru olmayacağını söylerek yanından ayrılır. Ancak bu olaydan sonra, en sevdiği iki insanın üzüntülü hali Sally'i rahatsız etmeye başlar ve Aidan'ın kendisini 'hayatta en sevdiğin iki insanın sana olan sevgileri sonucunda bir araya gelmelerinden daha güzel ne olabilir ki' sözleri ve tavsiyelerinin ardından ikna olup Bridget'e 'Sorun değil, muhtemelen beni duyamıyorsun ama başka ne yapabilirim bilmiyorum. Benim açımdan sorun olmadığını bilmeni istiyorum. Anlıyorum, lütfen ona git' şeklinde fısıldar ve Bridget bu sözleri işitip Danny'nin yanına gider... Aidan ise Rebecca'yı yeni haline alıştırmaya ve ona kendisini besleme ve güçlü kalma konusunda kontrol etmeyi öğretmeye çalışmaktadır. Hastaneden getirdiği kan torbaları ile beslenmeyi Rebecca'ya alıştırmaya çalışsa da bunda başarılı olamayacak ve zaman zaman da kendini kaybedecektir... Bu bölümde Aidan ve Rebecca'nın bol kanlı sevişme sahnelerini görüyoruz.. Diziye yeni giren hemşirelerden Nora ilerleyen bölümlerde bakalım bir kurban, düşman ya da arkadaş mı olacak.. Ayrıca bölümdeki vampir ve kurtadam karşılaşmasındaki kavga sahnesinin de oldukça zayıf kaldığını söylemek mümkün.. Dördüncü bölümde neler oldu, hatırlamak isteyenler için bir dakikalık kısa özet videosu:



Being Human'ın 11 Şubat Pazartesi günü ekranlara gelecek olan 1.05 'The End of the World as We Knew It' bölümünden yayınlanan promo ve sneak peek: 

Being Human 1x05 - Preview


Being Human 1x05 -Sneak Peek


Son olarak dördüncü bölümde çalan müzikleri paylaşalım:

Who You Gonna Run To? - Solid Gold
Tainted Love - Mojohands and Esben
Wolves and Werewolves - The Pack A.D.
You Don't Just Want to Break Me - Hawksley Workman