9/09/2011

The Vampire Diaries'den etkileyici yeni tanıtım videosu: 'Appetites'









Vakit neredeyse geldi! The Vampire Diaries'in 3.sezonunun başlamasına artık 1 haftadan kısa bir süre var ve geri sayıma başladık!

Yayıncı kanal The CW ise 3.sezon prömiyerine kısa bir zaman dilimi kala tanıtım videoları yayınlamaya devam ediyor. Herkes ondan bir parça istiyor.. Cezbedicilik, çekicilik, saplantı, yıkım... Hepsini yeni yayınlanan 'Appetites' isimli fragmanda bulmak mümkün.

Elena'nın 18. yaş günü kutlamasıyla başlayacak yeni sezonun ilk bölümünün ismi 'The Birthday' olacak.

Elena (Nina Dobrev), Stefan (Paul Wesley), Damon (Ian Somerhalder) ve Klaus'un (Joseph Morgan) en çekici halleriyle gözüktüğü tanıtım videosu ile bu videodan yansıyan kareleri yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Bu arada fragmanda çalan parçayı merak edenler için hemen belirtelim: 'The Kills - Damned If She Do': http://www.youtube.com/watch 

The Vampire Diaries - 'Appetites'


Haven 2.09 'Lockdown' promo, sneak peek, bölüm özeti ve kareler!










Syfy'nin doğaüstü olayları konu edinen dizisi Haven, geçtiğimiz hafta yayınlanan 'Friend or Faux' isimli bölümüyle ekranlara gelmişti. Dizi, kaldığı yerden bu hafta 09 Eylül Cuma akşamı devam edecek. Yeni bölümün ismi ise 2.09 'Lockdown' olacak. Yazımızın devamında yeni bölümün kısa özeti, bölümden yayınlanan sneak peek video, promo ve bir kaç tanıtım fotoğrafını bulabilirsiniz.

Yeni bölümde; korkunç bir enfeksiyon bir polis memurunun ölümüne sebep olur. Yeni polis şefi ölümcül salgın sebebiyle Haven polis merkezini mühürler. Audrey, Nathan, Duke ve Evi ise içerde hapsolmuşlardır.

Jason Priestley ve WWE yıldızı Adam Copeland bu haftaki bölümün konuk isimleri. Dizide Audrey ile yakınlaşan deniz biyologu Chris Weekly'i canlandıran Jason Priestley ayrıca bu bölümün yönetmenliğini de üstlenen isim.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan 2.sezonun sekizinci bölümü 'Friend or Faux'un Syfy ekranlarındaki reyting raporuna bakacak olursak: Bölüm, 10:00 PM gösteriminde 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.4 reyting oranını yakalarken toplamda 1.463 milyon izleyici tarafından takip edildi.

2.09 'Lockdown' promo
 

2.09 'Lockdown' sneak peek



  







Emily Rose: ''Haven'ın yeni sezonu daha karanlık olacak''