10/31/2011

True Blood 5.sezonda yeni karakterler geliyor!











11 Eylül'de yayınlanan 'And When I Die' isimli sezon finali bölümüyle 4.sezonunu noktalayan True Blood'un yeni sezonuyla ilgili 2012'ye yaklaşmaya başladığımız şu günlerde yavaş yavaş haberler gelmeye başladı.

5.sezonda karşımızda bir çok yeni karakter olacak. True Blood yaratıcı ekibi ve yapımcılar Alcide'nin babasını oynayacak aktör başta olmak üzere oyuncu kadrosu için arayışlara başladı.

TV Line'ın raporuna göre, HBO'nun popüler dizisinde yaklaşmakta olan beşinci sezon kadrosunda yer alacak kurtadamlar ve diğer bir çok karakter için bir liste hazırlandı.

Charlaine Harris’in beşinci kitabında yer alan Alcide'nin (Joe Manganiello) babasını oynayacak J.D. isimli karakter dışında, eski sürü lideri kurtadam Marcus'un annesi Annie, Marcus'a ne olduğunu merak eden Rikki isminde dişi bir kurt, Holly'nin iki genç oğlu Rocky ve Wade, rüşvet alan bir yargıç ve Cat olarak bilinen bir kadın vampir yeni sezonda kadroda yer alacak karakterlerden bazıları olacak.

Ayrıca son sezonda tüm engellere rağmen yakınlaşan Jess/Jason ikilisinin aşk hikayesinde yollarına bazı zorluklar çıkmaya devam edecek.

True Blood, 5.sezonuyla önümüzdeki yaz aylarında ekranlara geri dönecek.
.