8/20/2011

Supernatural 7.01 – Meet The New Boss Trailer / Promo











Supernatural'in yeni sezon başlangıç tarihi yaklaştıkça yayıncı kanal The CW'den 7.sezon için yeni tanıtım videoları yayınlanmaya devam ediyor.

Şu sıralar yayıncı kanal The CW geçtiğimiz sezonun tekrar bölümlerini yayınlamakta. Geçen gün yayınlamış oldukları 6.sezonun 19.bölümü Mommy Dearest'in ekranlara gelmesinin ardından yeni sezonun ilk bölümü 'Meet The New Boss' için kısa süreli bir promo yayınladılar.

'Kiss Your Cass Goodbye' isimli fragmanda yeni sezonda ilk iki bölümden sonra yer almayacağı daha önceden açıklanan 'Castiel' karakteri ön plana çıkartılmış. İşte 21 saniyelik kısa tanıtım videosu:
  
Supernatural S7 Premiere Trailer

 
Supernatural 7.sezon için yayınlanan ilk resmi fragman! (Comic-Con promo)

True Blood 4.09 'Let's Get Out of Here'dan 3 sneak peek yayında!














True Blood bu hafta 21 Ağustos Pazar akşamı HBO ekranlarında olacak. Yeni bölümün ismi ise 4.09 'Let's Get Out of Here'.. Yazımızın devamında geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanın ardından HBO tarafından yayınlanan üç adet yeni sneak peek videoyu bulabilirsiniz.

Yeni bölümde; vampirler ve cadılar arasındaki çatışmanın ardından Alcide ve Bill, Sookie'nin hayatını kurtarma çabalarındadır. Jesus, huzursuz ruhu Lafayette'den arındırmaya çalışmaktadır. Bill ve Nan Flanagan arasında uyuşmazlık çıkar. Hoyt, Jessica'ya bir şey göndermek için Jason'dan yardım ister. Ve Tara ile Holly'nin kuşkularına rağmen Marnie (Antonia) vampirlere karşı bir sonraki hamlesini Shreveport'da gerçekleştirilen 'Festival of Tolerance'de uygulamaya koymak üzere planlamıştır. 

Yayınlanan kliplerde oldukça üzgün durumda gözüken Jessica'nın Nan'a içini dökmesini, Hoyt'un evine davetsiz bir misafir girmesini ve Shreveport sürüsü lideri Marcus'un Sam'a bakmak için bara geliğ Tommy ile konuşmasını izliyoruz.

Ep. 45 Clip – Marcus Pays a Visit to Merlotte’s
 

Ep. 45 Clip – Hoyt Gets a Visitor
 

Ep. 45 Clip – Jessica Unloads to Nan

  
True Blood 4.09 'Let's Get Out of Here' promo ve bölüm özeti!

The Vampire Diaries 3.sezon: Caroline ve Tyler'a ilk bakış!














Judy Jam, twitter hesabından The Vampire Diaries'in 3.sezon prömiyeri “The Birthday” den yeni bir fotoğrafı takipçileri için paylaştı.

Karede, Caroline (Candice Accola) ve Tyler (Michael Trevino) ikilisini görmekteyiz. İkili arasında gelişecek olaylar kuşkusuz bu sezonun en merak edilen konuları arasında başta geliyor..

The Vampire Diaries, 15 Eylül Perşembe akşamı The CW ekranlarında 3.sezonunu açmaya hazırlanıyor.

The Vampire Diaries Promo 3x01 - The Birthday 


'Teen Choice Awards 2011' kazananları belli oldu!

Fringe 4.sezon üçüncü teaser yayında: 'Where Is Peter? | Teaser 3'












23 Eylül Cuma akşamı başlayacak olan yeni sezon öncesi Fringe'den kısa süreli teaser videolar yayınlanmaya devam ediyor.

Yaklaşık üç ay önce sezon finalinde kaybolan Peter Bishop'u arama çalışmaları şimdilik tanıtım videoları bazında devam ediyor. Yayınlanan yeni teaser önceki iki video gibi  'Where Is Peter Bishop?' temalı ve yarım dakika süreli. Dizinin önceki bölümlerinden görüntüler içermekte.

3.03 “The Plateau” bölümündeki Olivia - Peter sahnesiyle açılan teaser video Walter Bishop'un seslendirmesiyle sona eriyor.

FRINGE - Where Is Peter Bishop? Teaser 3 


Fringe 4.sezon ikinci teaser yayında: 'Where Is Peter? | Part 2'

William Sadler bu sezon Fringe'de tekrar gözükecek!









TV dizileri dışında The Shawshank Redemption, The Green Mile, Die Hard 2, The Mist gibi bir çok popüler filmin kadrosunda yer almış olan 61 yaşındaki tecrübeli aktör William Sadner yaptığı açıklamada Fringe'nin yaklaşmakta olan 4.sezonunda izleyicilere tekrar gözükeceğini söyledi.

Tecrübeli aktör, Fox'un bilim-kurgu dizisinin ilk sezonunda Dr. Bruce Sumner karakterini canlandırmıştı.

Sadler, twitter hesabından takipçileri için şu bildirimi paylaştı: ''Fringe çekimleri oldukça eğlenceli. John [Noble]'u tekrar görmek ise bir o kadar güzel.''

2008 senesinde Fringe'nin ilk sezonunda "The Equation" bölümünde gözüken Dr. Bruce Sumner, garip davranışları olan Walter Bishop (John Noble)'u önceki ikamet yeri olan St Claire's psikiyatri hastanesine döndürmek için teşebbüste bulunmuş ve toplum içinde yaşamasının uygun olmadığını iddia etmişti. 

John Noble ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada yeni sezonda Walter Bishop'un Peter (Joshua Jackson)'un ortadan kayboluşunun ardından oldukça çılgın, açık alan korkusu olan ve psikolojik yönden zor bir dönem geçiren bir hale bürüneceğini söylemişti.

Sadler ayrıca twitter hesabından Fringe setinde John Noble ile beraber olduğu şu fotoğrafı paylaştı:















Fringe'den 4.sezona doğru yeni gelişmeler!

Evan Rachel Wood: ''Queen Sophie Anne dönebilir!''











True Blood'da Sophie-Anne Leclerq karakterinin canlandıran Evan Rachel Wood yaptığı açıklamada dizinin ilerleyen bölümlerinde tekrar gözüküp gözükmeyeceği konusunda emin olmadığını söyledi.

Sophie-Anne karakteri hatırlanacağı üzere geçen sezon final bölümünde Bill ile karşı karşıya gelmiş, bu sezonun ikinci bölümü olan 'You Smell Like Dinner'de ise bu mücadelenin sonrasında gelişen olaylar ve ölüm sahnesi gösterilmişti.

True Blood'daki hikayesinin gerçekten bitip bitmediği konusundaki soruya MTV News'e konuşarak cevap veren Wood ''Dizinin yaratıcıları bana bir final yaptırdılar. Ancak bu dizide her zaman bir şans vardır. Gelecekte tekrar gözükme ihtimalim de mevcut. Şu an gerçekten ne olacağı konusunda bilgim yok'' ifadelerini kullandı.

Sophie-Anne'yi oynamanın çok eğlenceli olduğunu söyleyen genç aktristin ilerleyen bölümlerde ya da yeni sezonda flashback sahneler veya başka yollardan dizide tekrardan görünmesi olası görünüyor.

True Blood geçtiğimiz günlerde yapılan resmi açıklamayla 12 bölümden oluşacak 5.sezonu için onay almıştı..

Bill's Flashback About Killing Sophie Anne


Kevin Alejandro: ''Nelsan Ellis'den çok şey öğrendim''