2/16/2011

True Blood kadrosuna yeni isim daha katıldı: Daniel Buran (Raoul)











12 Haziran 2011'de start verecek True Blood'un 4.sezonunda bir çok yeni karakter ile karşılaşacağız. Dizinin tatile girmesiyle beraber gelmeye devam eden pek çok yeni karakter isimlerine bir başkası daha eklendi: 'Raoul'

Yeni sezonda True Blood'da kurtadam hiyerarşisinde değişimler olacak gibi gözüküyor. Diziye yeni katılacak 'Raoul' bir kurtadamı canlandıracak. Daniel Buran'ın hayat vereceği Raoul, Shreveport sürüsünün lideri. Bu da kendisinin Alcide (Joe Manganiello)'dan rütbece daha yukarıda olduğu, patronu olduğu anlamına geliyor. Raoul'un Alcide'nin hikayesi üzerinde önemli bir etkisi olacak gibi gözüküyor. Raoul sert ve kuvvetli bir kurtadam karakteri olarak dizide kendini gösterecek.

Raoul, yeni sezonun yedi bölümünde karşımıza çıkacak. İlk olarak 4.05 'I Hate You, I Love You'da gözükecek olan isim böylece sezonun son yedi bölümünde yer almış olacak. Anlaşılan cadı sezonu olarak lanse edilen dördüncü sezonda kurtadam ve cadılarla ilgili bir çok yeni gelişme yaşanacak.

Karakteri canlandıracak olan Daniel Buran 26 Eylül 1974 doğumlu. Duran daha önce CSI: NY, Southland ve Criminal Minds gibi TV dizilerinde kısa rollerle karşımıza çıkmıştı.