7/19/2011

Nina Dobrev: ''Vampire Diaries'in kimyası değişiyor''










The Vampire Diaries'de Elena Gilbert ve Katherine Pierce karakterlerini canlandıran Bulgaristan doğumlu genç oyuncu Nina Dobrev, yeni sezon öncesi dizinin kimyasında önemli değişimler yaşandığını ve  bunun etkilerini 3.sezonda göreceğimizi açıkladı.

Dobrev, Klaus (Joseph Morgan) gibi köken vampirlerin ortaya çıkışının etkilerinin geçmiş sezonda olduğu gibi yeni sezonda da devam edeceğini söylerken '' Onlar ortaya çıktı ve şimdi karanlık tarafa gittiler. Gösterinin tüm kimyası değişiyor ve birbirine bağlı insanlar arasındaki ilişkiler değişime uğrayacak'' ifadelerini kullandı.

Dobrev ''Şu anda Jenna gitmiş durumda, Alaric tek ve Elena ile Jeremy ikilisi ebeveynlere sahip değil. Her şey değişti, dengeler değişti, bu yüzden herkes artık farklı yolları uygulamak ve farklı alternatifleri seçmek durumunda kalacak''şeklinde sözlerine devam etti.

Dizinin yaratıcılarından Julie Plec, dizinin yeni sezonunun dönüşünde Elena'nın doğum günü kutlamasına şahit olacağımızı belirtmişti. 3.sezon 15 Eylül'de The CW ekranlarında olacak.

The Vampire Diaries S3 fan-made promo


Damon Salvatore “Behind Blue Eyes” Fan Videosu!

Dexter 6.sezondan yeni tanıtım videosu: 'Thank God'









Showtime'ın sevilen dizisi Dexter'in yeni sezon tarihi yaklaştıkça yeni videolar yayınlanmaya devam ediliyor. Daha önceden yayınlanan tanıtım videolarına ek olarak geçtiğimiz gün 'Thank God' isminde yeni bir promo daha yayınlandı.

Bu günlerde dizinin yeni sezonunun 5.bölümünün çekimleri devam etmekte. Bu arada dizinin sonbahar dönemindeki başlangıç tarihinin kanalın yayın akışına göre 25 Eylül ya da 02 Ekim olması beklenmekte. Şu sıralar kanalın yayınlamış olduğu beşinci sezon bölümlerinin 25 Eylül'de sonlanacağını belirtelim.

Thank God (Dexter Season 6 Promo)

  
Dexter 6.sezondan yeni promo: 'Message from Dexter'