2/01/2011

The Vampire Diaries 2.12 'The Descent' müzik listesi!














Geçtiğimiz hafta yayınlanan 2.12 The Descent bölümüyle ekranlara geri dönen The Vampire Diaries'in bölüm müziklerini seçen müzik supervisorü Chris Mollere bu hafta dizi içerisinde çalan parçaların listesini twitter hesabında paylaşmış: (http://twitter.com/cmollere).

Bu haftanın müzik listesi şöyle: Anberlin “Impossible”, The Daylights “The Last Time”, Broken Bells “The Mall & Misery”, Stars “Take Me to the Riot”, Telekinesis “Country Lane”, Death Ships “I Like It A Lot” ve TV On The Radio “DLZ”

Anberlin “Impossible”


The Daylights “The Last Time”


Broken Bells “The Mall & Misery”


Stars “Take Me to the Riot”


Telekinesis “Country Lane”


Death Ships “I Like It A Lot”


TV On The Radio “DLZ”

SCREAM 4'den (tanıdık) yeni poster ve kareler!




















Wes Craven'in üzerinden geçen on yılın ardından Woodsboro'da tekrar canlandıracağı Scream serisinin yeni filmi Scream 4 için yeni poster yayınlandı. Yeni poster gözlere aşina gelebilir zira serinin bir önceki filmi Scream 3 için kullanılan posterle oldukça benzer ve aynı çizgide olduğunu söyleyebiliriz. (Scream 3-2000 poster)

15 Nisan 2011'de vizyona girecek olan filmden yeni kareler de yayınlandı. Karelerin ilkinde serinin demirbaşlarından Courteney Cox (Gale Weathers) ve David Arquette (Sheriff Dewey Riley) ikilisi oldukça ciddi gözükürken ikinci karede ise genç aktrist Emma Roberts'in canlandıracağı Jill'in hemen arkasında Ghost Face'yi iş başında görüyoruz. Sonuncusu ise Wes Craven'in twitter sayfasında paylaştığı Mad Men ve Community dizilerinden tanıdığımız, filmde ise Sidney Prescott'un asistanı Rebecca'yı oynayacak Alison Brie'nin yer aldığı kare..










Scream 4 - Künye
Yönetmen: Wes Craven
Senaryo: Kevin Williamson
Gösterim Tarihi: 15 Nisan 2011
Tür: Korku-gerilim
Oyuncu Kadrosu: Neve Campbell, David Arquette, Courteney Cox, Emma Roberts, Hayden Panettiere, Rory Culkin, Nico Tortorella, Anna Paquin, Anthony Anderson, Adam Brody, Alison Brie, Marielle Jaffe, Marley Shelton, Erik Knudsen, Mary Mc Donnell, Cindy Clark, Kristen Bell
Konu: Aradan geçen 10 yıl boyunca Sidney Prescott (Neve Campbell) geçmişte yaşadıklarının etkilerini yazarak atlatmayı başarmış ve yazarı olduğu kitabın turu için son durak olarak Woodsboro kasabasına yani evine dönmüştür. Sidney burada Sheriff Dewey (David Arquette) ve Gale (Courteney Cox) ile yeniden bağlantı kurar. Sidney'in kuzeni Jill (Emma Roberts) ve teyzesi Kate (Mary McDonnell) de buradadır. Ve ne yazık ki Sidney'in kasabada görünmesi Ghostface'nin yeniden ortaya çıkmasını da beraberinde getirir. Sidney, Gale, Dewey, Jill, arkadaşları ve hatta tüm Woodsboro kasabası yine tehlikenin içinde olacaktır...