7/31/2011

Dexter 6.sezon tanıtım poster ve kareleri!














Comic-Con 2011'de resmi fragmanının yayınlanmasının ardından yeni sezon için iyice sabırsızlandıran Showtime'ın sevilen uzun soluklu dizisi Dexter'in 6.sezon gösterim tarihi yaklaştıkça video ve fotoğraf paylaşımları artmaya başladı.

02 Ekim tarihinde sezon prömiyerini yapacak olan dizinin yeni sezon tanıtım için bu süreçte tanıtım posterleri ve çeşitli fotoğraflar yayınlanmaya devam ediyor. Son yayınlanan tanıtım posteri ile beraber Showtime'ın internet sitesi ve ekranlarda yeni sezon tanıtımında şimdiye kadar kullanmış olduğu tüm poster ve fotoğrafları derleyip sizlere sunuyoruz.













 
Dexter 6.sezon fragmanı ve yeni sezon başlangıç tarihi!

Fringe 4.sezon ikinci teaser yayında: 'Where Is Peter? | Part 2'









23 Eylül Cuma akşamı başlayacak olan yeni sezon öncesi Fringe'den kısa süreli teaser videolar yayınlanmaya devam ediyor.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz haftalarda 'Peter Bishop' karakteri üzerine odaklı on saniyelik kısa bir klip yayınlanmıştı. Klipte; Peter Olivia'ya ''Burada şimdi açıklamaya başlayamayacağım bazı şeyler oluyor. Ve yapabilene dek hiç bir yere gitmiyorum'' şeklinde konuşuyordu.

Yayınlanan yeni klip 20 saniye süreli ve yine 'Where Is Peter Bishop?' ismiyle yayınlandı. Klip eski bölümlerden sahneler içeriyor. Video, 2.sezonun 'Peter' isimli bölümünden bir sahneyle açılıyor ve Walter, gözcülerden September'a ''Bizi neden kurtardın'' şeklinde bir soru soruyor. September'ın cevabı ise ''Çünkü çocuk önemli, yaşamalı'' oluyor.

Bir sonraki sahne ise 'The Man From The Other Side' bölümüne ait. Burada ise Peter, Walter ile gerçek kimliği hakkında yüzleşiyor.  

FRINGE - Where is Peter Bishop? Teaser 2


Fringe 4.sezon ilk teaser yayında: 'Where Is Peter Bishop?'

Fringe'den 4.sezona doğru yeni gelişmeler!









23 Eylül Cuma akşamı Fox ekranlarında 4.sezon prömiyerini yapmaya hazırlanan Fringe'nin yeni sezon çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz günlerde dizi setinden ilk kareleri görme şansımız olmuştu.

Bu arada 4.sezonun ilk bölümünün ismi resmileşti. Dizinin yapımcı ve yazarlarından J.H.Wyman'ın açıklamasına göre yeni sezonun ilk bölümü 4.01 'A Sort of Homecoming' ismiyle karşımızda olacak.







Dizi setinden yayınlanan yeni fotoğraflarda ise Lincoln Lee karakterini canlandıran Seth Gabel'i görüyoruz. Yeni sezon çekimleri Vancover'da devam ediyor..










  
Fringe 4.sezon çekimlerinden ilk set fotoğrafları yayınlandı!

Jim Beaver, Supernatural'in bir bölümünün yazarlığını yapmayı planlıyor!










Supernatural'de Bobby Singer karakterini canlandıran dizinin yıldız isimlerinden Jim Beaver, gelecek bölümler için bir bölümde yazarlık yapma konusunda planı olduğunu belirtti.

2011 Comic-Con in San Diego'da açıklamalarda bulunan tecrübeli aktör, bir bölümün senaristliğini üstlenme konusunda bazı fikirleri olduğunu söylerken ''Fakat, benim gibi tembel birisi bunu 46.sezona kadar ancak bitirebilir!'' şeklinde şakacı bir üslupla konuştu.

Hatırlanacağı üzere dizinin diğer bir yıldızı Jensen Ackles, Supernatural'de iki bölümün yönetmenliğini üstlenmişti. Bunlardan birisi önümüzdeki sezonun üçüncü bölümü 'The Girl Next Door' olacak.



Supernatural 7.sezon çekimlerinden haberler!

Ben Edlund: ''Supernatural'de yeni tehdit büyük olacak!''














Supernatural'in yapımcı ve yazarlarından Ben Edlund yaptığı açıklamada dizinin yaklaşmakta olan 7.sezonuyla ilgili izleyicilere bazı ipuçları verdi.

TV Line'a konuşan Edlund, Sam (Jared Padalecki) ve Dean (Jensen Ackles)'in gelecek bölümlerde büyük bir tehdit ile karşı karşıya kalacaklarını söylerken ''Onlar kendilerini çok sayıda silahın ortasında bulacak. Ancak teknik ve yöntemleriyle neler yaptığını biliyor olacaklar. Kardeşler işini biliyor. Destek ağları mevcut ancak sıkı bir mücadeleye girişecekler'' diye konuştu.

Edlund ayrıca yeni sezonda dizinin bir yönünün mizah unsurlarını unutmayacağını ve 7.sezonda bu yöne de özellikle ağırlık vereceklerini belirtti. 

Yeni sezon çekimleri devam eden Supernatural, 23 Eylül Cuma akşamı The CW ekranlarında 7.sezonunu açacak.

Supernatural - Comic-Con - Promo

 
Jewel Staite, Supernatural 7.sezonda konuk oyuncu olarak yer alacak!

Denis O'Hare, Hugo Redwood ile New York'da evlendi!









Son dönemde True Blood'da canlandırdığı Russell Edgington karakteriyle oldukça başarılı bir çıkış yapan 49 yaşındaki tecrübeli aktör Denis O'Hare, twitter hesabından yaptığı açıklamayla uzun süredir beraber olduğu erkek arkadaşı Hugo Redwood ile Perşembe günü New York'ta evlendiğini duyurdu.

''Evet. Gerçekleşti. Hugo ve ben evlendik'' ifadelerini kullanan aktör True Blood'da canlandırdığı karakterde olduğu gibi gerçek hayatında da eşcinsel. Ve bu evlilik New York'da eşcinsel evliliğin yasal hale gelmesinden bir kaç gün sonra gerçekleşti.

Ekim ayında FX'in American Horror Story isimli yapımında göreceğimiz aktör, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada True Blood'un 5.sezonunun başında diziye geri döneceğini açıklamıştı.


 
Russell Edgington, True Blood 5.sezonda geri dönüyor!

Alan Ball, True Blood'un 5.sezonu için anlaşmaya vardı!










True Blood'un yaratıcısı ve yapımcılarından 54 yaşındaki Alan Ball, TCA basın turunda yaptığı açıklamada HBO'nun sevilen dizisinin önümüzdeki sezonu için anlaşmaya vardığını söyledi. Her ne kadar HBO, True Blood'un 5.sezon onayı hakkında henüz resmi bir açıklama yapmış olmasa da Alan Ball'un bu sözleri dizinin önümüzdeki sezon için yenilenme kararının alındığını gösteriyor.

Ball, yaptığı açıklamada kendisinin içinde bulunduğumuz 4.sezon sonrasında görevinden ayrılacağı söylentilerine karşılık olarak bu anlaşmayı şimdiden duyurmak istediğini belirtirken dizi ekibiyle çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu ve çok eğlendiğini söyledi. Ball ayrıca kendisinin ve yazar ekibinin şimdiden 5.sezon için hikaye fikirleri üzerinde çalışmaya başladıklarını ifade etti.

Deadline'ın edindiği bilgilere göre ise aslında Alan Ball'un kontrat süresi birden fazla yıl içermekte ancak Ball, 5.sezon için kesin taahhüt verirken, sonraki sezonlar için showrunner görevinde kalıp kalmayacağı ve başka projelerle ilgilenmeye başlama seçeneği kendi kararına bakıyor.

True Blood'un 4.sezonu içinde bulunduğumuz dönemde devam etmekte ve sezon 11 Eylül'de sonlanacak.



Kevin Alejandro: ''Nelsan Ellis'den çok şey öğrendim''

True Blood 4.06 'I Wish I Was the Moon'dan 3 yeni sneak peek!











True Blood bu hafta 31 Temmuz Pazar akşamı HBO ekranlarında olacak. Yeni bölümün ismi ise 4.06 'I Wish I Was the Moon'.. Yayınlanan promonun ardından HBO yeni bölüm için üç yeni sneak peek video yayınladı. Klipleri yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Yeni bölümde; Sookie dolunay zamanı Jason'u aramaya koyulur. Marnie geçmişteki ruhlar ile bağlantıya geçer. Debbie (Brit Morgan), Alcide'yi yeni kurtadam topluluğuna katılması konusunda teşvik eder. Lafayette, Meksika'da ruhu hisseder. Sookie, Eric konusunda Bill ile tartışır ve Eric ise kralın iradesine teslim olacaktır.

Kliplerde Naomi (Vedette Lim), Tara (Rutina Wesley)'yı ziyaret ediyor ve sahte kimliği hakkında yüzleşiyorlar. Sheriff Andy (Chris Bauer), Holly (Lauren Bowles)'e yardımda bulunuyor ve Lafayette ile Jesus büyükbabasını ziyaret ediyor.

Ep. 42 Clip – Tara Receives a Visitor


Ep. 42 Clip – Lafayette and Jesus Visit His Grandfather


Ep. 42 Clip – Andy Lends Holly a Hand

 
True Blood 4.06 'I Wish I Was the Moon' promo ve bölüm özeti!