8/18/2011

The Vampire Diaries 3.sezon tanıtım fotoğrafı!















Geride bıraktığımız saatlerde E!Online tarafından The Vampire Diaries'in 3.sezon tanıtımı için oyuncu kadrosundan isimleri içeren yeni bir tanıtım fotoğrafı yayınlandı. Nina Dobrev, Ian Somerhalder ve Paul Wesley karede yer alan isimler.

The Vampire Diaries, 15 Eylül Perşembe akşamı The CW ekranlarında 3.sezonunu açmaya hazırlanıyor.

The Vampire Diaries Promo 3x01 - The Birthday 


Malese Jow: ''Diziye geri dönmeyi beklemiyordum''

'The Vampire Diaries' 2.Sezon Bloopers / Çekim Hataları








 





09 Eylül 2010'da 'The Return' bölümüyle başlayıp 12 Mayıs 2011'de yayınlanan sezon final bölümü 'As I Lay Dying' ile sona eren The Vampire Diaries'in 2.sezonu için hazırlanan DVD setinde çekim hatalarına da yer verildi.

Geçtiğimiz sezon oldukça güldüğümüz çekim hataları videosunun ardından bu sezon için de gayet eğlenceli bir video yayınlandı. 2.30 dakikalık videoda dizi kadrosundan bir çok ismi görmek mümkün. Geçtiğimiz sezon için yayınlanan çekim hataları videosunu da hatırlayalım:

The Vampire Diaries Season 2 Bloopers
 

The vampire Diaries Bloopers teaser season1


'The Vampire Diaries' Season One Bloopers / Çekim Hataları

'Buffy the Vampire Slayer'in iki eski yıldızı Supernatural'e konuk oluyor!










James Marsters ve Charisma Carpenter'ın Supernatural'in yaklaşmakta olan yeni sezonunda konuk oyuncu olarak yer alacakları söylentileri doğrulandı.

1997-2003 yılları arasında oynayan Buffy the Vampire Slayer dizisinin iki eski yıldızı Supernatural'in 7.sezonunun 5.bölümü olarak adlandırılan 'Shut Up, Dr Phil' isimli bölümünde karşımıza çıkacak.

Her iki oyuncu önümüzdeki hafta Vancouver'daki sette çekimlere katılacaklar. Showrunner Sera Gamble'nin açıklamalarına göre ikili dizide karı ve kocayı canlandıracak. Carpenter, evliliklerinden bir süre sonra öfkeli hale gelen bir cadıyı oynarken bunun bedelini tüm kasaba ödemektedir. Anlaşılan bu bölüm Buffy fanlarının da ilgisini çekecek.

Ayrıca, Buffy the Vampire Slayer'in diğer bir yıldızı Sarah Michelle Gellar da bu sonbaharda ekranlara Ringer isimli diziyle dönüyor.

Supernatural, 23 Eylül Cuma akşamı The CW ekranlarına 7.sezonuyla dönecek.

Spike & Cordelia - Paralyzer [Buffy The Vampire Slayer]
  
The CW, bünyesindeki bazı dizilerin bölüm sayılarına ekleme yaptı!

The Vampire Diaries oyuncuları Nina, Paul ve Ian Rolling Stone'a konuk oldu! (Video ve fotoğraflar)














The Vampire Diaries'in yıldız isimleri Nina Dobrev, Paul Wesley ve Ian Somerhalder 'Rolling Stone'a konuk oldular ve gerçekleştirilen çekimlerde birbirinden güzel pozlar ortaya çıktı.

Yazımızın devamında çekimlerin kamera arkası görüntülerini içeren videoyu da bulabilirsiniz.

Ian Somerhalder yaptığı açıklamada The Vampire Diaries'in True Blood ve Twilight'dan daha üstün olduğunu belirtirken şöyle konuştu: ''Twilight sona eriyor. True Blood'u ise genç kızların ebeveynleri ile beraber izleyebileceğini pek sanmıyorum. Bu yüzden yeni sezona çok sıkı bölümler hazırladığımızın haberini vereyim''

Nina Dobrev ise dizide iki farklı karakteri oynuyor olmasının zorlukları olduğunu söylerken ''Her iki karakterin de zorlu olduğunu söyleyebilirim. Ancak gerek Elena gerekse de Katherine ruhumun farklı parçalarını besliyor'' ifadelerini kullandı.

The Vampire Diaries Rolling Stones Photo Shoot Video






















Enisha Brewster 'The Vampire Diaries' kadrosuna katıldı!




Jensen Ackles, Supernatural'in yeni sezonu hakkında konuştu!












Supernatural'in yıldızı Jensen Ackles (Dean Winchester) yaptığı açıklamada yaklaşmakta olan 7.sezonla ilgili yeni ipuçları verdi.

Jim Beaver (Bobby Singer) önceden yaptığı açıklamalarda gelecek bölümlerin The CW'nin sevilen dizisinin formatında bazı değişiklikleri beraberinde getireceğini söylemişti.

E! Online'a konuşan Ackles, ''Esasında bu sezonki konu dünyada yeni bir kötülüğün var olacağı ve çocukların yetersiz kaynaklarıyla bunlarla mücadele etmek zorunda kalacakları. Bu, gerek Dean ve gerekse de kardeşi Sam için zor bir durum olacak'' derken yeni sezonun ilk bölümlerinin daha çok genç Winchester, Sam (Jared Padalecki) üzerine yoğunlaşacağını belirtti.

Supernatural, 23 Eylül Cuma akşamı The CW ekranlarında yeni sezonu açacak. Yeni sezon 23 bölümden oluşacak. CW başkanı Mark Pedowitz geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada dizinin yedinci sezon sonrasında da devam edebileceğini açıklamıştı.

Supernatural - Comic-Con First Look


Castiel (Misha Collins) Supernatural'den ayrılıyor mu?

Jim Parrack: 'True Blood bir nimet'











Jim Parrack, True Blood'un bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu ve kendi adına diziye müteşekkir olduğunu açıkladı. Aktör, True Blood'u kendisi için bir nimet olarak tanımladı.

30 yaşındaki Parrack dizide canlandırmış olduğu Hoyt Fortenberry karakterinin aktörlük kariyerinde kendisine önemli kapılar açtığını söylerken, Da Man'a yaptığı açıklamada dizinin kendisi için tamamen bir nimet olduğunu söyledi ve ''Hoyt karakteri başlarda dizide küçük bir parça kaplıyordu. Karakterin tanımı kelimenin tam anlamıyla bugüne kadar gördüğüm en tanımlanamaz insan gibiydi. Bu rolü oynamak bir hakaret ya da büyük bir fırsat diye düşünmüştüm'' şeklinde sözlerine devam etti.

''Sonuç olarak bu rol kariyerime büyük artılar katmış durumda. İzleyici kitlemizi ise oldukça fazla seviyorum. Bize güveniyorlar ve bizler de gerekenleri zaman içinde onlara sunuyoruz.'' ifadelerini kullanan aktör daha önceden yaptığı açıklamalarda bu sezonun şok edici sahneler içerdiğini belirtmişti.

True Blood kadrosunda bulunmaktan büyük keyif alan aktörün canlandırdığı Hoyt karakterinin Jessica ile olan ilişkisinin geleceği ise bakalım nasıl olacak..



Denis O'Hare, Hugo Redwood ile New York'da evlendi!