3/12/2011

Jason Priestley 'HAVEN'ın 2.sezon kadrosuna katıldı!












Stephen King'in The Colorado Kid romanından Sam Ernst ve Jim Dunn tarafından uyarlanarak ekranlara gelen 'Haven' yaz döneminin yaklaşmasıyla beraber ikinci sezonunu açmaya hazırlanıyor. Yeni sezonun başlangıç tarihi hakkında Syfy'den henüz resmi bir açıklama gelmese de Sam Ernst, geçtiğimiz haftalarda 'İkinci sezona ilk sezonda olduğu gibi Temmuz ayında başlamayı planlıyoruz' şeklinde bir ifade kullanmıştı.

Dizinin tatile girmesinden bu yana dizi hakkında pek haber gelmiyordu. Ve 2.sezon ile ilgili diziye katılan ilk yeni oyuncu haberi geldi. 42 yaşındaki Kanadalı aktör-yönetmen Jason Priestly,  Haven'in yeni sezonunda 4 bölümde boy gösterecek, ayrıca bir bölümün de yönetmenliğini üstlenecek. Priestly; dizide zeki, yakışıklı, prensip sahibi fakat anti-sosyal ve bir sırra sahip deniz biyologu 'Chris Weekly' karakterine hayat verecek.

Emily Rose, Eric Balfour ve Lucas Bryant'ın ana rolleri paylaştığı dizide Priestly bu rolünün yanı sıra bir bölümün de yönetmenliğini üstlenecek. Dizinin çekimlerine önümüzdeki ay Nova Scotia'da başlanacağını da hatırlatalım. Son olarak Kanada dizisi Call Me Fitz dizisinde oynayan aktör Beverly Hills, 90201'in  yanında diğer bir çok dizide konuk oyuncu ve yönetmen olarak yer almıştı.