8/25/2011

'Caprica' yıldızı John Pyper-Ferguson 'Alphas'ın ilk sezon finalinde!














John Pyper-Ferguson, Syfy dizisi Alphas'da konuk oyuncu olarak yer alma konusunda yapımcılarla anlaşmaya vardı. AOL TV'ye göre son dönemde Caprica'dan tanıdığımız aktör dizinin birinci sezon final bölümünde gözükecek.

Dizide Red Flag organizasyonuyla bağlantılı Stanton Parish karakterini canlandıracak olan Avustralya doğumlu 47 yaşındaki aktör televizyon dünyasında daha önceden Caprica'da Tomas Vergis karakterini canlandırmıştı. 2012'de gösterilmesi beklenen Battlestar Galactica prequel Blood & Chrome'de ise Xander Toth'u oynayacak.

Castle, Hellcats ve White Collar gibi bir çok dizide misafir oyuncu olarak yer alan aktör sinema dünyasında ise Unforgiven (1992) ve X-Men: The Last Stand (2006) gibi filmlerin kadrosunda yer aldı.

Alphas, Pazartesi akşamları Syfy ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.



Alphas'ın önümüzdeki bölümlerinde yer alacak konuk oyuncular kimler?

Fringe 4.sezon çekim setinden yeni fotoğraflar yayında!










Fox'un sevilen bilim kurgu dizisi Fringe'nin yeni sezon yayın tarihi gittikçe yaklaşırken çekimler ise tüm hızyla sürüyor.

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen çekimlerden bazı kareler yansıdı. Fotoğraflarda Joshua Jackson, Anna Torv ve John Noble üçlüsünü görmek mümkün.

Fringe, 23 Eylül tarihinde başlayacak yeni sezonunda da Cuma akşamları FOX ekranlarında olacak.

İşte setten yansıyan yeni kareler:














William Sadler bu sezon Fringe'de tekrar gözükecek!

Supernatural 7.sezon için yayınlanan yeni fragman!









Supernatural'in yeni sezon başlangıç tarihi yaklaştıkça yayıncı kanal The CW'den 7.sezon için yeni tanıtım videoları ve TV spotlar yayınlanmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan 'Kiss Your Cass Goodbye' isimli tanıtım videosunun ardından bu kez yayınlanan video ise ''In Cass we Fear' ismiyle lanse edildi.

Supernatural, 23 Eylül Cuma akşamı The CW ekranlarına 7.sezonuyla dönecek.

İşte 30 saniyelik TV spot 

Supernatural - Fear Preview
  

The Vampire Diaries 3.01 'The Birthday' bölüm fotoğrafları yayında!












The Vampire Diaries'in 3.sezonunun başlamasına artık bir aydan kısa bir süre kalmışken sezon prömiyeri 3.01 'The Birthday' bölümünden toplam dokuz fotoğraf yayıncı kanal The CW tarafından izleyicilerle paylaşıldı.

'The Birthday'de Caroline (Candice Accola)'yi Elena (Nina Dobrev)'nın 18 yaşına gireceği doğumgünü partisine ev sahipliği yaparken göreceğiz. Fotoğraflarda parti sırasındaki Elena, Alaric (Matt Davis) ve Damon (Ian Somerhalder)'ın karelerinin dışında Stefan (Paul Wesley) ve Klaus (Joseph Morgan)'u da görmek mümkün. Ayrıca Caroline'yi potansiyel aşıklar Matt (Zach Roerig) ve Tyler (Michael Trevino) ile beraber görüyoruz.

The Vampire Diaries, 15 Eylül'de The CW ekranlarına yeni sezonuyla dönüyor..










The Vampire Diaries Promo 3x01 - The Birthday
 

Malese Jow: ''Diziye geri dönmeyi beklemiyordum''
 

Fringe 4.sezon dördüncü teaser yayında: 'Where Is Peter?|Teaser 4'









23 Eylül Cuma akşamı başlayacak olan yeni sezon öncesi Fringe'den kısa süreli teaser videolar yayınlanmaya devam ediyor.

Temmuz ayında yayınlanan 10 saniyelik ilk kısa klip 'Peter Bishop' karakteri üzerine odaklıydı. Klipte; Peter'i Olivia'ya ''Burada şimdi açıklamaya başlayamayacağım bazı şeyler oluyor. Ve yapabilene dek hiç bir yere gitmiyorum'' sözlerini iletirken görmüştük.

İkinci klip yine 'Where Is Peter Bishop?' ismiyle yayınlandı. Video, 2.sezonun 'Peter' isimli bölümünden bir sahneyle açılıyor ve Walter, gözcülerden September'a ''Bizi neden kurtardın'' şeklinde bir soru soruyor, September'ın cevabı ise ''Çünkü çocuk önemli, yaşamalı'' oluyordu..

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ve 3.03 “The Plateau” bölümündeki Olivia - Peter sahnesiyle açılan teaser video ise Walter Bishop'un seslendirmesiyle sona eriyordu.

Ve Fox, geride bıraktığımız saatlerde ''Where Is Peter?'' temalı tanıtım videolarının dördüncüsünü de yayınladı. Olivia (Anna Torv) hala Peter'in anılarına sahipmiş gibi gözüküyor. Videonun sonunda yeni sezondan ilk görüntüleri de görüyoruz.

Muhtemelen Lincoln Lee'ye konuşan Olivia '' Hepimiz yalnızlığı inkar ederiz ama bu anlarda bir şey olur ve bize yalnızlığı hatırlatır'' şeklinde konuşuyor. 

Where Is Peter?|Teaser 4


Fringe'nin Broyles'i Lance Reddick'in yeni sezon için açıklamaları!