9/06/2011

True Blood'da 4.sezon final zamanı! 4.12 'And When I Die' promo ve bölüm özeti!













True Blood geride bıraktığımız Pazar akşamı 'Soul of Fire' bölümüyle karşımızdaydı. Dizinin yeni bölümü 11 Eylül Pazar akşamı HBO ekranlarında olacak. Yeni bölümün ismi ise 4.12 'And When I Die'.. Yazımızın devamında aynı zamanda dizinin 4.sezon finali olan bu bölüm için yayınlanan promo ve bölüm konusu ile beraber geçen haftanın özet görüntülerini içeren video ve dizide geçen hafta çalan parçaların listesini bulabilirsiniz.

26 Haziran'da 'She's Not There' bölümüyle başlayan 4.sezonun da sonuna geldik. Önümüzdeki hafta sonu yayınlanacak bölümün ardından dizi sezon finalini gerçekleştirecek ve yaz dönemine kadar sürecek uzun bir araya girecek. Dizi, 5.sezon onayını geçtiğimiz ay içerisinde resmi olarak almıştı.

Sezon finali bölümü fragmanıyla bizlere büyük heyecan yaşatacağa benziyor. ''Geçmiş asla peşini bırakmaz'':  True Blood'da 'Samhain' gecesi. Cadıların en kutsal günü.. Bon Temps'deki ölülerin ruhları Sookie'ye Marnie'nin yeni vücut bulmuş haliyle mücadelesinde bazı değerli müttefikler kazandıracak. Lafayette'nin son yaşadıkları Jesus ile olan ilişkisinde beraberinde tehlikeler getirecek. Terry, Merlotte’s'de beklenmedik bir ziyaretçiyle karşı karşıya kalacak..Yıkıcı ve sarsıcı sonuçlar.. Ve çok daha fazlası sezon finalinde karşımızda olacak.. (*Samhain Festivali, her yıl 31 Ekim'de kutlanılan Cadılar Bayramı'nın kökenini oluşturan bir Kelt festivalidir. Efsaneye göre, Samhain aslında bu festivallerin oluşumunu sağlayan bir çeşit şeytandır. Kelt'lere göre, 31 Ekim gecesi, yılda bir kere ölüler alemi ve canlılar arasındaki sınırları oluşturan perde incelmektedir; o gece, Samhain'in gecesidir.)

Geride bıraktığımız hafta yayınlanan bölümde çalan müziklerin listesi ise şöyle:

“You Need Love” - Muddy Waters
“What Shall I Wear” - Modern Music Nashville
“Soul of Fire” by Witch (kapanış parçası)

Ve önümüzdeki hafta sonu yayınlanacak sezon finali bölümün heyecan dolu fragmanı:

4.12 'And When I Die' promo


Geçen haftanın özet görüntüleri

The Vampire Diaries 3.02 'The Hybrid' bölümünden ilk kare ve Joseph Morgan (Klaus) posteri!










The Vampire Diaries'in 3.sezonunun başlamasına artık yaklaşık bir hafta gibi kısa bir süre kaldı. İlk bölümün fragman, bölüm özeti ve tanıtım fotoğraflarını geçtiğimiz günlerde paylaşmıştık. Bu bölümün ardından yayınlanacak olan 3.02 'The Hybrid' bölümü için ilk tanıtım fotoğrafı da yayınlandı.

Yukarıda gördüğümüz fotoğrafta Jeremy ve Vicki ikilisini uzun aradan sonra aynı kare içerisinde görüyoruz. Jeremy (Steven R. McQueen) ölü olan eski vampir kız arkadaşları Vicki (Kayla Ewell) ve Anna'yı (Malese Jow) görmeye devam ederken istenmeyen bu ziyaretçileri için Matt'den yardım isteyecek.

Yeni sezon için karakter fotoğrafları da yayınlanmaya devam ediyor. Ian Somerhalder, Nina Dobrev ve Paul Wesley'in tanıtım fotoğraflarının ardından bu kez sıra 3.sezonda da üzerinde durulmaya devam edilecek ve geçmişi hakkında yeni şeyler öğreneceğimiz Klaus karakterini canlandıran Joseph Morgan'ın.

Ian Somerhalder: ''İlk sezondaki Damon'u tercih ederim''














The Vampire Diaries'de Damon karakterini canlandıran Ian Somerhalder, karakterinin ilk sezondaki tutum ve davranışlarını özlediğini açıkladı.

Bu diziden önce Boone Carlyle karakteriyle Lost'da da yer almış olan Somerhalder, The CW'nin popüler serisi The Vampire Diaries'in ilk sezonundaki Damon'un kötü ve serseri halini son dönemdeki durumuna tercih edeceğini söyledi. Collider'e konuşan aktör ''Biraz sadistçe gelebilir ama bunu tercih ederdim kesinlikle. Çok daha iyi bir karakter olduğunu düşünüyorum. Ancak tabiki bu doğru bir hayat yolu değil''şeklinde konuştu.

Elena (Nina Dobrev) ile ikinci sezon finalindeki öpüşmelerine de değinen Somerhalder, ''O an belki uzaktan çok tutkulu gözükmüyordu. Damon oldukça soluk, terli ve kötü durumdaydı. Ancak Damon bu anı her zaman hatırlayacak ve unutmayacak''

Dizinin diğer yıldızı Paul Wesley ise geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada Stefan'ın karanlık yönünü oynamaktan zevk aldığını, karakterin vicdana sahip olmayan bir yapıya bürüneceğini söylemişti.

The Vampire Diaries, 'The Birthday' isimli bölümle 15 Eylül'de yeni sezonunu açacak.

3.01 'The Birtday' promo

 
The Vampire Diaries 3.01 'The Birthday' bölüm özeti ve fragman!