9/20/2011

True Blood 4.sezon finalinden unutulmayan sahneler!









HBO'nun popüler yaz dönemi dizisi True Blood geçtiğimiz hafta yayınlanan '4.12 – And When I Die' bölümüyle 4.sezon finalini yaptı ve önümüzdeki yaza kadar sürecek bir araya girdi.

5.sezonun çekim hazırlıklarına ise bu senenin sonlarına doğru Los Angeles'da başlanması planlanıyor. Yeni sezon aynı şekilde 12 bölümden oluşacak.

Dizinin 4.sezon finali bir çok sürpriz, sevilen bazı karakterlerin ölümü ve unutulmaz sahneleriyle karşımızdaydı. İşte sezon finalinden bazı çarpıcı anlar:

* Jesus Velasquez'in Marnie tarafından öldürülmesi. Dizinin sevilen karakterlerinden Jesus'un ölümü bir çoğumuzu üzmüş olsa gerek. Bölümün sonlarına doğru Lafayette'ye gözükmesi ve aralarında geçen konuşma önümüzdeki bölümlerde kısa da olsa karakteri tekrar görebileceğimize bir işaret.














*  Son olarak geçen sene yayınlanan Evil Is Going On bölümünde gördüğümüz Steve Newlin dizinin sonlarına doğru karşımıza çıkan sürpriz isimlerden biriydi. Jason'un davetsiz misafiri bu sefer karşımıza çok farklı çıktı.













* Bill & Eric ikilisi Nan'a karşı. Nan Flanagan ve ekibinin ikiliyi Sookie'ye zarar verme konusundaki tehditi kendilerine biraz pahalıya patladı.













* Tara'nın vurulması. Son süreçte yakınlaşmaya başlayıp yeni bir arkadaşlığa yelken açıyorlar gibi görünse de aslında Debbie Pelt ile Sookie'nin yıldızları hiç barışmadı. Ve Debbie'nin Sookie'ye av tüfeğini doğrultmasıyla beraber Tara en yakın arkadaşı için büyük bir fedakarlık yaptı.












* Sookie'nin Debbie'yi vurması. Ne ekersen onu biçersin. Sookie'nin mutfağında yine büyük bir temizlik gerekecek anlaşılan..












The Vampire Diaries'in yapımcısı Williamson 'Katherine'in dönüşü hakkında konuştu!









'Katherine' Mystic Falls'da tekrar karşımıza çıkacak mı? Peki ne zaman?

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle 3.sezonunu açan The CW'nin sevilen dizisi The Vampire Diaries'in yapımcısı Kevin Williamson, dizide Nina Dobrev'in canlandırdığı vampir karakter Katherine'nin dönüşü hakkında açıklamalarda bulundu.

Williamson yaptığı açıklamada Katherine karakterinin diziden tamamen ayrılmadığını söyledi. Katherine'in (Nina Dobrev) ikinci sezonun sonunda Mystic Falls'dan ayrılmasına rağmen üçüncü sezon devam ederken herhangi bir noktada tekrar geri döneceğini belirten Williamson, E! Online'a ''Ortada gözüktüğü sırada tozu dumana katan karakterimiz belki hemen ortaya çıkamıyor ancak bu yakında gerçekleşecek'' şeklinde konuştu.

Damon Salvatore karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Ian Somerhalder ise dizinin yeni sezonundaki çıplak sahnelerinden gayet hoşnut olduğunu söylerken bu durumu çok ciddiye almadığını belirtti.

The Vampire Diaries, yeni sezonuyla Perşembe akşamları The CW ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

Katherine Pierce