8/31/2010

'Saw 3D' (SAW VII)'den yeni kare!














29 Ekim 2010 tarihinde vizyona girecek olan Saw serisinin 7.filmi SAW VII (Saw 3D) için yukarıda gördüğümüz yeni bir kare daha yayınlandı. 'Paranormal Activity 2'nin ikinci gösterim haftasında vizyona girecek olan filmdeki yeni karede Linkin Park solisti olarak tanıyacağımız Chester Bennington'u arabasında uğradığı bir çeşit kazada görüyoruz. Olayın nedenini ve sonrasını görebilmek için bir kaç ay beklemek zorundayız:)

SAW VII (3D) - Künye
Yönetmen: Kevin Greutert
Senaryo: Marcus Dunstan, Patrick Melton
Gösterim Tarihi: 29 Ekim 2010
Oyuncu Kadrosu: Tobin Bell, Cary Elwes, Costas Mandylor, Betsy Russell, Sean Patrick Flanery, Gina Holden, Chad Donella, Laurence Anthony, Dean Armstrong, Naomi Snieckus, Tanedra Howard
Stüdyo: Lionsgate 
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1477076/
Web Sitesi: http://saw3dmovie.com/

SAW 3D Teaser Trailer


'Saw 3D' (SAW VII)'den 3.Poster!
'Saw 3D' (SAW VII)'den 2.Poster!
Saw VII 'Saw 3D' Teaser Trailer yayında! (Yeni gösterim tarihi)   
Saw VII künye, filmden ilk kare ve Saw 3D teaser poster!

Mavi sularda yeni bir 3D deneyimi! 'Shark Night 3D' oyuncu kadrosu şekilleniyor!















Özellikle son filmi The Final Destination 3D ve Final Destination 2 filmlerinin yönetmeni olarak ismini duyuran David R.Ellis'in yönetmenlik koltuğunda olacağı ve önümüzdeki sene gösterimde olması beklenen yeni 3D korku projesi 'Shark Night 3D' nin senarist kadrosunda ise Will Hayes ve Jesse Studenberg'in isimleri var. Filmin yapımcılığını ise aynı zamanda Hostel serisinin ilk iki filminin Eli Roth ile beraber yapımcılarından ve şu sıralar serinin üçüncü filminin hazırlıklarını yapan Mike Fleiss ve Chris Briggs yapıyor. Çekimlerine Eylül ayında Louisiana'da başlanması planlanan Shark Night 3D'nin kısaca konusu ise şöyle: Bir grup fakülte arkadaşı hafta sonu tatilini geçirmek üzere Louisiana'daki göl evine gelir. Ancak tatilleri köpek balığı saldırıları sonucu ceheneme döner. Bir süre sonra keşfedeceklerdir ki köpek balıkları bir kaç yerlinin iğrenç ve açgözlü bir planının parçasıdır...

Filmin oyuncu kadrosu ise yavaş yavaş şekilleniyor. Sinqua Walls ("Savage County"), Chris Carmack (The Butterfly Effect: Revelation, Into the Blue 2:The Reef), Alyssa Diaz (Red Dawn) ve Joel David Moore (Hatchet, Avatar) kadroya katılan ilk isimler oldular. Önümüzdeki günlerde bu konuda yeni haberler düşecektir. Yönetmen David R.Ellis'in son  filmi The Final Destination 3D olumlu eleştiriler alamasada aynı serinin ikinci filmi Final Destination 2 ise birçoğumuz tarafından serinin en iyi filmi olarak değerlendirilmişti. Bu arada ikinci filmdeki ölüm sahnelerinin oldukça yaratıcı olduğunu söylemeden geçmek olmaz:). Şu sıralar gösterimde olan Piranha 3D'nin ardından her şeye rağmen yine mavi sulardaki bu korkutucu 3D deneyimi özellikle bu tarz severler için heyecan verici olsa gerek.







Joel David Moore








Alyssa Diaz








Chris Carmack









Sinqua Walls



..

Haven - Promo 1x09: 'As You Were'












Syfy'nin Stephen King'in 'The Colorado Kid' romanından uyarlanan yaz dönemi dizilerinden Haven'in Cuma günü yayınlanan 'Ain't No Sunshine' bölümünün ardından yeni bölümü bir haftalık aranın ardından 10 Eylül Cuma günü yayınlanacak. 'As You Were' isimli yeni bölümün promosunu yazımızın devamında bulabilirsiniz. Bakalım her bölüm farklı bir gizemli olayın peşinde koşan Audrey ve Nathan'ı bu kez ne gibi sürprizler bekliyor. Bu arada ilk sezonun 13 bölümden oluşacağını hatırlatalım. 

Haven - Promo 1x09:As You Were
 
Audrey's surprise party turns into a nightmare when a predator joins the festivities.

İlgili Başlıklar: 
Haven 1x10: 'The Hand You're Dealt ' Promo
Haven 1x09: 'As You Were' Sneak Peek
Haven - Promo 1x08: 'Ain't No Sunshine'
Haven - Promo 1x07: 'Sketchy'

True Blood 3:11 'Fresh Blood' Recap / Bölüm Özeti













HBO'nun popüler yaz dönemi dizilerinden True Blood'da 3.sezonun sonuna sadece bir bölüm kalmışken tempo, heyecan ve yeni sürprizler devam ediyor! Dizide 29 Ağustos Pazar günü yayınlanan 3:11 ''Fresh Blood' bölümü de geride kaldı. Bakalım kısaca bu bölümde nelerle karşılaşmışız.. Bölümün kısa özet videosunu yazımızın devamında izleyebilirsiniz. Dizi vereceği bir haftanın ardından 3.sezonun final bölümü olan 12 Eylül Pazar günü yayınlanacak 3:12 'Evil is Going On' bölümü ile devam edecek ve önümüzdeki yaz sezonuna kadar bizleri bekletecek.

Ep.35: Fresh Blood - Recap

İlgili Başlıklar: 
True Blood Promo 3.12 'Evil is Going On' (3.Sezon Finali) 
True Blood'dan 3.sezona dek 'kimler geldi kimler geçti' - True Blood character RIP tribute
Rolling Stone'den sinema ve dizi dünyasındaki en iyi 10 vampir listesi!