5/29/2011

True Blood 4.sezon 1.bölümden 3 dakikalık sneak peek!










Geçtiğimiz günlerde duyurulduğu gibi bugün itibariyle True Blood'un 4.sezonunun ilk bölümü 'She's Not There'in ilk 3 dakikasını içeren sneak peek HBO Go websitesinde yayınlandı. Ulaşabildiğimiz ilk videoyla sıcağı sıcağına paylaşıyoruz.

Klipte, Sookie'nin büyük babası rolünde Gary Cole'u da görmek mümkün. Sookie'nin onu ilk gördüğünde zihninde geçmişe dair anıların belirdiğini görüyoruz. Sookie ve Claudine ilk sahnede Fairyland'de aniden beliriyor. Sürpriz bir diğer isim olarak ise dizinin ikinci sezonunda gördüğümüz bellboy 'Barry' burada tekrar karşımıza çıkıyor.

Kanlı Pazar! 'Sunday Bloody Sunday'











Bundan söyle her Pazar 'Kanlı Pazar! 'Sunday Bloody Sunday' başlığı altında hafızalarımıza kazınan Korku-Gerilim sineması ve yer yer dizi dünyasının unutulmaz sahnelerinden kareler paylaşacağız. Paylaşacağımız sahnelerin içeriği başlıktan belli. Bu sahnelerin bizler için hem biraz nostalji olacağını hem de bir bakıma bilgi ve hafızamızı sınamamıza yardımcı olacağını umuyoruz...














Martyrs: IMDB












Jaws: IMDB














Mortuary: IMDB













The Strangers: IMDB

  














The Shining: IMDB

WWE yıldızı Edge 'Haven' kadrosuna katıldı!












ABD eğlence sporu şirketi WWE güreşçilerinden Adam Copeland, bilinen ismiyle 'Edge' Syfy dizisi Haven'ın 2.sezon kadrosuna katıldı.

38 yaşındaki ismin bu rolü sci-fi/fantasy tarzındaki ilk deneyimi değil. Copeland, daha önceden 2000 yapımı Highlander: Endgame'de ufak bir rol üstlenirken Amanda Tapping'in yer aldığı Sanctuary isimli dizinin üçüncü sezon final bölümü 'Into the Black'de de oynamıştı.

Edge'nin Haven'de üstleneceği role bakalım. Edge, dizide Dwight Hendrickson karakterini canlandıracak. Hendrickson, uzun süredir Haven'de ikamet eden, zeki, kurnaz ve Nathan'ın ölen babası ve Haven'ın sorunlu geçmişiyle bağlantılı birisi. Aynı zamanda Nathan'ın ölen şerif babasının eski ortağı oluyor. Yeni sezonda Nathan, Dwight'ın yardımına ihtiyaç duyacak.

Vinessa Antoine (Being Erica, Soul Food) ve Jason Priestley (Beverly Hills, 90210)'in ardından bu sezon kadroya katılan diğer bir yeni isim oldu böylelikle Edge..  Edge'nin WWE'de önemli başarıları olduğu ve büyük hayran kitlesine sahip olduğunu; geçirdiği sakatlıkları, uyuşmaları ve özellikle 2003'te geçirdiği boyun ameliyatı'nın ardından oluşan omurga incelmesinin; felç, hatta ölüme sürükleme riski olduğu belirten MR raporu sonrası Nisan 2011'de WWE'den emekli olduğunu açıkladığını da hatırlatalım.