6/26/2011

Popsugar Top 10: En seksi vampir ve kurt adamlar!











Popsugar, geçtiğimiz günlerde açıkladığı listeyle dizi, film dünyasındaki en seksi vampir ve kurt adamları seçti. Listedeki isimler Twilight, The Vampire Diaries ve True Blood'da yer alan isimlerden oluştu.

Top 10 listesinin açıklandığı videoda  Popsugar ekibinden Lauren, Lindsay ve Karli sonuçları açıklıyor. İşte listede yer alan sondan başa doğru 10 isim:

10. Taylor Lautner (Jacob Black, Twilight)
9. Stefan Salvatore (Stefan Salvatore, The Vampire Diaries)
8. Peter Facinelli (Dr.Carlisle Cullen, Twilight)
7. Nina Dobrev (Katherine Pierce, The Vampire Diaries)
6. Alexander Skarsgård (Eric Northman, True Blood)
5. Kristen Stewart (Bella Swan, Twilight)
4. Kellan Lutz (Emmett Cullen, Twilight)
3. Ashley Greene (Alice Cullen, Twilight)
2. Robert Pattinson (Edward Cullen, Twilight)
1. Ian Somerhalder (Damon Salvatore, The Vampire Diaries)

Your Top 10 Vampires and Werewolves of 2011!


Rolling Stone'den sinema ve dizi dünyasındaki en iyi 10 vampir listesi!

'Locke & Key' ikinci bir şans arıyor!









Önce Fox tarafından pilot bölümü için sipariş edilen ve heyecanla beklemeye başladığımız ancak sonrasında kanalın yeni dönem yayın takvimine almayıp iptal ettiği Locke & Key'in pilot bölümü henüz tamamen rafa kalkmadı ve yakında meraklıları tarafından izlenebilecek. Bu sene düzenlenecek San Diego Comic-Con'da 22 Temmuz Cuma günü dizinin pilot bölümü gösterilecek..

IDW Publishing tarafından yayınlanan, Joe Hill'in (Heart-Shaped Box) yaratıcısı olduğu, çizimlerini ise Gabriel Rodriguez'in (Clive Barker's The Great and Secret Show, Beowulf) gerçekleştirdiği çizgi roman serisi 'Locke & Key'in TV adaptasyonu olacak projenin Fox tarafından rafa kaldırılmasının ardından gözüken o ki projeye ilgiyi yeniden canlandırmak için belirgin bir çaba mevcut. Comic-Con'da dizinin pilot bölümü gösterilecek ve aynı zamanda projenin yaratıcı ekibinden bazı isimler düzenlenecek olan panelde yer alacak.

Locke & Key'e son yılların en umut verici çizgi roman uyarlamalarından biri olarak bakılıyordu. Şubat ayında pilot bölümü için çekim hazırlıkları başlayan ve sonrasında çekimleri tamamlanan dizinin bölüm yönetmenliğini Mark Romanek (Never Let Me Go) yapmıştı. Miranda Otto (The Lord of the Rings‘ Eowyn), Nick Stahl (Terminator 3: Rise of the Machines), Sarah Bolger (The Tudors) ve Mark Pellegrino (Dexter, Supernatural,Lost) gibi isimlerin yer aldığı pilot bölümün festivalde ilk önce gösterimi hemen ardından panel tartışması gerçekleştirilecek.

Bakalım dizinin pilot bölümü San Diego Comic-Con'da nasıl tepkilerle karşılaşacak.

LOCKE & KEY comic book trailer from IDW


'Locke & Key' dizisinden Locke ailesine ait ilk kare!

Terra Nova'dan 3 yeni poster: Dikkatli olun!














Fox TV, geçtiğimiz günlerde açıkladığı sonbahar yayın takvimiyle bilim-kurgu dizisi Terra Nova'nın 26 Eylül Pazartesi günü iki saatlik özel yayınıyla izleyicilere merhaba diyeceğini duyurmuştu.

Steven Spielberg'in yapımcı olarak yer alması ile dikkatleri çeken, Jason O'Mara ve Stephen Lang gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizi için Fox, geçtiğimiz gün 3 adet ilgi çekici poster yayınladı. ''Dikkatli olun, bazı böcekler öldürücüdür'', ''Beslemeyin, dinazorlar ısırabilir'' ve ''Korunaklı bölgede kalın'' temalı üç posteri yazımızın devamında bulabilirsiniz. Posterlerin büyük halleri için üzerlerine tıklamanız yeterli..














Trailer


Stephen Lang: ''Terra Nova harika ve büyüleyici''