8/21/2011

Dexter 6.sezon posteri ve yeni sezondan görüntüler!














Dexter'in ekranlara geri dönmesine yaklaşık 1.5 ay gibi bir zaman dilimi kaldı! 02 Ekim tarihinde 6.sezonuyla geri dönecek olan Showtime'ın uzun soluklu dizisi Dexter'in yeni sezon çekimleri devam ediyor. Ve dizinin 6.sezon resmi posteri de yayınlandı. Posterin iki farklı versiyonunu yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Bunun yanında yayıncı kanal Showtime'ın yayınlamış olduğu yaklaşık 4 dakika süreli videoda oyuncu kadrosundan isimlerle röportajların yanısıra dizinin 6.sezonuna ait ilk görüntüleri izlemek mümkün..

Showtime'ın youtube sayfasında paylaşmış olduğu yeni sezona ait 4.tanıtım videosu olan fragman ise bir milyonun üzerinde tıklamayı çoktan geçmiş durumda.

Çekimler ise tüm hızıyla devam ediyor. Şu sıralar yeni sezonun 8.bölümü olacak Sins of Omission'un çekimlerine devam edilmekte..




Dexter Season 6; Inside the film location 


Dexter 6.sezon fragmanı ve yeni sezon başlangıç tarihi!

Michael C.Hall'ın yeni sevgilisi Vanessa Abrue!














Biraz da magazin diyelim.. Dexter dizisinde 'Dexter Morgan'ı canlandıran sevilen aktör Michael C.Hall'ın bir süredir medyada çıkan haberlere göre kendisinden 15 yaş küçük ismi bilinmeyen biriyle beraber olduğu yazılıyordu. Ve bu kişinin Vanessa Abrue olduğu öğrenildi.

Ünlü aktör 2008 yılında dizide kız kardeşi Debra Morgan'ı canlandıran Jennifer Carpenter ile çıkmaya başlamış ve ertesi sene ikili evlenmişti. Ağustos 2010 tarihinde birlikteliklerini sona erdiren çiftin boşanma davası ise Aralık ayında Carpenter tarafından açılmıştı. Bu ayrılığın ardından Michael C.Hall'ın dizinin 5.sezonunda tanıştığı ve dizide Lumen Ann Pierce karakterini canlandıran Julia Stiles ile beraber olduğu dedikoduları çıkmıştı. Bu söylentiler teyit edilmemekle birlikte görünen o ki aktörün yeni kız arkadaşı oldukça genç ve gizemli birisi.

RadarOnLine'a göre Vanessa 'Weeds' dizi ekibinde çalışmış ve geçtiğimiz sene Dexter kadrosuna personel olarak katılan bir Showtime çalışanı.

Aktör, Jennifer Carpenter'dan önce ise 39 yaşındaki şarkıcı, dansçı ve aktrist Amy Spanger ile 2002-2007 seneleri arasında evli kalmıştı. Çıkan bu yeni haberlerin doğruluk payının ne olduğuyla ilgili gelişmeleri önümüzdeki günlerde bekleyip göreceğiz.

Dexter 6.sezondan yeni tanıtım videosu: 'Thank God'


Kevin Williamson: ''3.sezonda Damon-Stefan karşı karşıya kalacak''













The Vampire Diaries'in yapımcısı Kevin Williamson yaptığı açıklamada 'aile' temasının dizinin yaklaşmakta olan 3.sezonunda önemli bir yerinin olacağını söyledi.

Williamson gelecek bölümlerde Damon (Ian Somerhalder) ve Stefan (Paul Wesley) arasındaki bağı inceleyeceklerini belirtirken TV Guide'ye şöyle konuştu: ''Damon ve Stafean arasındaki ilişkinin içine daha fazla dalacağız. İki kardeşi birbirleriyle karşı karşıya gelirken, çatışırken göreceğiz''

Williamson ayrıca sezonun devam eden döneminde Klaus (Joseph Morgan) ve ailesi hakkında daha fazla şeyler göreceğimizi ve öğreneceğimizi söylerken ''Bu sene Original aile ayakta olacak. Melezler ve Klaus'un geçmişi ve ailesi hakkında şok edici bilgiler öğreneceğiz. Klaus'un plan ve amacını, Stefan'ın bundaki yerini de ilerleyen bölümlerde hep beraber göreceğiz'' ifadelerini kullandı.

The Vampire Diaries, 15 Eylül'de yeni sezonuyla ekranlara geri dönüyor..

Stefan & Klaus - Stefan's Gone DarkSide


Joseph Morgan: 'Klaus'un gerekçelerini öğreneceksiniz''