3/25/2011

Being Human 1.11 'Going Dutch' promo, sneak peek, bölüm konusu ve geçen haftanın özeti!










Geçtiğimiz hafta Syfy'den ikinci sezon onayını alan Being Human, 'Dog Eat Dog' bölümünün ardından bu hafta 1.11 'Going Dutch' bölümüyle ekranlara gelecek. Yeni bölümün Syfy ekranlarındaki yayın tarihi ise 28 Mart Pazartesi olacak. Going Dutch bölümünün konusu ise kısaca şöyle: Aidan bir taraf seçmek ve bir karar almak zorundadır. Sally ise ruhları defeden bir kadınla yüz yüze gelecektir. Geçen bölümde Aidan ile Bishop'un geçmişleri hakkında flashback sahneleri ile yeni şeyler öğrendik. Bakalım Aidan, Bishop'u kurtarmak için ne yapacak?

Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünün reyting sonuçlarına bakacak olursak: 1.10 'Dog Eat Dog' bölümü (SYFY, 9pm) 0.8/1 HH - 0.5/1 A18-49 izlenme oranları ile 1.195 milyon toplam izleyici tarafından takip edilmiş. Yazımızın devamında yeni bölüm için yayınlanan promo ve sneak peek ile geçen haftanın özeti ve müzik listesini bulabilirsiniz. 

Being Human US 1x11 Promo 


Being Human US 1x11 Sneak Peek


Being Human'ın geçen hafta yayınlanan bölümünde çalan parçalar:

Elliott Brood - 31 Years:
Glen Morris - I Got The Blues: http://www.youtube.com/
Joe Montgomery - Two Time Loser

Geçen hafta dizide neler yaşandı. İşte 1 dakikalık kısa özet videosu:



Being Human 2.sezon onayını aldı!

Fringe 3x18 'Bloodline'den 3 yeni sneak peek!










Fox ekranlarında 3.18 Bloodline bölümü ile devam edecek olan Fringe'nin yeni bölümü için üç adet yeni sneak peek yayınlandı. Klipleri yazımızın devamında bulabilirsiniz. Bu bölümün ardından dizinin üç hafta sürecek bir araya gireceğini ve bir sonraki bölümün 15 Nisan'da yayınlanacağını, sezon finalinin ise 06 Mayıs'ta gerçekleşeceğini hatırlatalım. Bu arada yeni sezon onayının gelmesiyle birlikte artık gönül rahatlığıyla 'sezon finali' tabirini kullanabiliriz:)

Fringe - Sneak Peek 1 3x18


Fringe - Sneak Peek 2 3x18


Fringe - Sneak Peek 3 3x18


Fringe 3x18 'Bloodline' promo, sneak peek, kareler ve bu haftanın reyting raporu! 
Fringe 3.sezon finaline doğru: Final bölümleri yayın tarihleri!

Fringe 4.sezon onayını aldı!










Sezon finalinin yaklaşmasıyla beraber bir sezon daha yenilenip yenilenmeyeceği konusunda uzun süredir dedikoduların dolaştığı Fringe için müjdeli haber geldi ve dizi 4.sezon için onay aldı. J.J Abrams ve dizinin tüm yapımcıları tüm dedikodulara rağmen uzun süredir her fırsatta Fringe'yi devam ettirmek istediklerini ve planlarını ve senaryonun gelişimini dizinin en azından bir kaç sezon daha devam etmesi şeklinde ayarladıklarını belirtiyorlardı. Her ne kadar dizinin reytingleri çok istenen şekilde gitmese de Fox da diziye sahip çıkarak milyonlarca Fringe hayranını üzmedi ve sonuçta Fringe önümüzdeki sezonda da bizlerle olmaya devam edecek.

Dizinin yapımcılarından J.H.Wyman ve Jeff Pinkner de müjdeli haberi twitter hesaplarında paylaştılar:







Fringe 3.sezon finaline doğru: Final bölümleri yayın tarihleri!

Fringe 3.sezon finaline doğru: Final bölümleri yayın tarihleri!









25 Mart'ta Fox ekranlarında yayınlanacak Bloodline bölümüyle 3.sezonun 18.bölümünü de geride bırakacak olan Fringe'de sezon finaline artık iyice yaklaştık. Bu hafta yayınlanacak bölümden sonra geriye sadece dört bölüm kalıyor. Kalan tüm bölümlerin isimleri ve yayınlanacakları tarihler belli oldu. Buna göre bu haftadan sonra Fringe'nin yeni bölümü (3.19) için üç hafta beklemek durumundayız. 3.19 “ Lysergic Acid Diethylamide” bölümü 15 Nisan'da yayınlanacak ve ardından herhangi bir ara verilmeden kalan üç bölümün de yayınlanmasıyla beraber dizi 06 Mayıs tarihinde sezon finalini yapacak. Dizinin yeni sezonunun onayı alıp almaması konusuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadığını da hatırlatalım.

İşte Fringe'nin önümüzdeki bölümlerinin takvimi:

3x18 Bloodline - 25 Mart
3x19 Lysergic Acid Diethylamide - 15 Nisan
3x20 6:02 AM EST -  22 Nisan
3x21 "The Last Sam Weiss - 29 Nisan
3x22 "The Day We Died - 06 Mayıs

Fringe'nin yapımcısından dizinin sezon finaline ilişkin ipuçları!