9/02/2010

The Vampire Diaries 2.02 'Brave New World'den yeni kareler!















İkinci sezonun başlamasına artık sadece bir hafta gibi kısa bir süre kalan The Vampire Diaries için geçtiğimiz günlerde ilk bölüm 'The Return', ikinci bölüm 'Brave New World' (The Vampire Diaries 2.02 'Brave New World'den kareler!) ve üçüncü bölüm 'Bad Moon Rising' den bazı kareler yayınlamıştık.16 Eylül'de yayınlanacak olan 2.sezonun 2.bölümü 'Brave New World' için CW tarafından yeni kareler yayınlandı. Karelerde ana karakterlerin dışında babasının ölümünden dolayı halen sendeleyen Tyler'in Mystic Falls'a gelen gizemli amcası Mason Lockwood'u da görmek mümkün. İşte o kareler:


























































'The Vampire Diaries' kadrosuna yeni bir isim ve yeni promo: 'Sexy Beast '
'The Vampire Diaries' 2.sezon tanıtım posterleri!
The Vampire Diaries 2.02 'Brave New World'den kareler!
The Vampire Diaries 2.01 'The Return' yeni kareler! 
The Vampire Diaries 2.Sezon Official Trailer ve Yeni Tanıtım Posteri!

'Persons Unknown' final yaptı! Final bölümü kısa özet videosu, final sahnesi ve soundtrack!













NBC'nin  yaz döneminde başlattığı, bir sabah uyandıklarında nerede olduklarını bilmeyen 7 farklı kişinin başından geçen olaylarla başlayan ve devamında ilginç gelişmelerin olduğu gizemli ve merak uyandırıcı dizi 'Persons Unknown' 28 Ağustos Cumartesi günü NBC ekranlarında ilk sezonun geriye kalan bölümleri olan 12.bölüm 'And Then There Were One' ile 13.bölüm 'Shadows in the Cave'nin birlikte yayınlanmasıyla beraber iki saatlik bir yayın sonucu finalini gerçekleştirdi. İki saatlik kolajın dizinin geneline bakıldığında başarılı olduğunu söylemek mümkün. Genel kesimin beğenisini kazandığını söyleyebiliriz. Ancak bu düşüncelerin temelinde dizinin ikinci sezonunun yapılacağı beklentisinin olduğunu da söylemek gerek. 13 bölümlük mini yaz dizisi olarak planlanan Persons Unknown'un yapımcılarından bu konuda herhangi bir açıklama gelmediğini belirtelim. Finalinin ardından geride akıllarda bir çok soru bırakarak ekranlara veda eden Persons Unknown'un final sahnesi videosu, müziği ve birlikte yayınlanan son iki bölümünün kısa özetini  yazımızın devamında bulabilirsiniz:

Persons Unknown Final - Jeff Rona (Soundtrack)

Persons Unknown Final Composed By Jeff Rona 


Level 2 on 'Persons Unknown' (Final Scene) - Video


'Persons Unknown' Final Bölümü - Sneak Peek

'The Vampire Diaries' kadrosuna yeni bir isim ve yeni promo: 'Sexy Beast '




















09 Eylül'de 'The Return' bölümüyle ikinci sezona start verecek olan The Vampire Diaries oyuncu kadrosuna ikinci sezonun 07 Ekim tarihli 5.bölümünden itibaren göreceğimiz yeni bir isim katıldı: 'Maiara Walsh (dizideki karakteri: Sarah)'. Desperate Housewives dizisinde Ana Solis karakteri le hatırlayacağımız 22 yaşındaki genç isim dizide Jeremy'nin hayatına giren yeni aşklarından birisi olmaya aday gözüküyor.

Dizinin yapımcılarından Kevin Williamson'un açıklamasına göre; Jeremy'e göz koyan Sarah, kurtadam merkezi olan Lockwood'ların evinde parti düzenlemek için Jeremy'yi teşvik ediyor. Sarah'ın kurt adamlar ya da vampirler tarafından öldürülmemek için bolca şansa ihtiyacı olacak. Bakalım Sarah'ın Mystic Falls'daki akıbeti ne olacak? Bu arada The CW, The Vampire Diaries ve Nikita için yeni bir promo yayınladı: Damon Salvatore 'Sexy Beast' 

The Vampire Diaries Preview - Sexy Beast

Meet the ultimate sexy beast. Catch the Season Premiere Thursday, Sept. 9! 

'The Vampire Diaries' 2.sezon tanıtım posterleri!  
Rolling Stone'den sinema ve dizi dünyasındaki en iyi 10 vampir listesi! 
The Vampire Diaries 2.sezon oyuncu kadrosu yeni tanıtım fotoğrafları! 
The Vampire Diaries 2.Sezon Official Trailer ve Yeni Tanıtım Posteri!