11/17/2010

'Paranormal Activity 3' yolda! Gösterim tarihi de belli oldu!











İlk filmiyle dünya çapında büyük ses getiren ve devam filmi olarak lanse edilen 'Paranormal Activity 2'nin hala gösterimde olduğu seriden (artık seri demeye alışmalıyız sanırım) sıcağı sıcağına yeni bir haber geldi. Bir süredir konuşulan ve yakın zamanda haberini duymayı beklediğimiz haber bugün geldi ve 'Paranormal Activity 3' yapımcı Oren Peli'nin (aynı zamanda ilk filmin yönetmeni) açıklamalarına göre yolda ve gösterim tarihi olarak ise belirlenen gün: 21 Ekim 2011. Oren Peli'nin yönetmenliğini yaptığı ve festivallerde ismini duyurmayı başarıp 2009'da gösterime girdikten sonra $193m. hasılat elde edip korku sinemasında yeni bir çığır açan 'Paranormal Activity'nin ardından Tod Williams'ın bu kez yönetmenlik koltuğunda oturduğu devam filmi 'Paranormal Activity 2' bu sene 22 Ekim 2010'da vizyona girmiş ve son verilere göre $156m. dünya çapında hasılat elde ederek maliyetini yine katlarca çıkarmıştı.  Anlaşılan Paranormal Activity, Saw serisine sadece gişede değil seri uzunluğu bakımından da rakip olmaya kararlı:)

Fringe 3x07 "The Abducted" yeni promo!









Geçtiğimiz hafta yayınlanan '6955 kHz' üçüncü sezonun altıncı bölümünü geride bırakan Fringe'de yeni bölüm bu Cuma yayınlanıyor. 18 Kasım'daki yeni bölümün ismi: 'The Abtucted'.  Bölümle ilgili daha önceden yayınladığımız promo, sneak peek ve karelerin ardından Kanada Citytv'nin yayınladığı diğer promoyu paylaşıyoruz. 

Dianne: "Yani söylenenler doğru, Candy Man geri döndü?!"
Broyles: "Evet"
Olivia : Sanki içlerinden yaşam çekilmiş gibi. Ya bu Candy Man'in çaldığı' gençlik'se?
Candy Man:"Saklambaç mı oynamak istiyorsun genç adam?"

Broyles: "Bana yardım edebilcek her şey elimde değil. Bizim Olivia'nın dönmesi ne kadar sürecek?
Walternate: "Beyninin kimyasal yapısında bir şeye rastladık, eşsiz bir şey. Dünyalar arasında geçiş yapabilmesini sağlayan bu madde. Takımını çok yakında geri alacaksın.
Henry: "Sen neredensin?"
Olivia: "Ben paralel evrendenim "


Fringe - Promo Canadese 3x07 ("The Abducted") 

 


Fringe 3x07 "The Abducted" promo, sneak peek ve bölümden kareler!

True Blood magazin turu!











- True Blood yaz dönemine kadar tatildeyken belli aralıklarla yaptığımız True Blood magazin turuna devam edelim... Anna Paquin ve Stephen Moyer, New York'ta bulundukları sırada dizide Russell Edgington karakteriyle son sezona damga vuran Denis O'Hare'yi Ethel Barrymore Theatre'de 'Elling' isimli oyununun provalarında kuliste ziyarette bulunmuş ve birlikte böyle mutlu bir kare vermişler.. Bu arada oyunla ilgili bilgi ve fotoğraflar için: http://www.newyorkcitytheatre.com/theaters/ethelbarrymoretheater/theat er.php










- İlk olarak ikinci sezonda Bill'in Louisiana kraliçesini görmek için geldiği ve yukarıda gözüken sahneden hatırlanacağı gibi havuzlu salonda ağırlandığı kraliçenin malikanesi satılık! Malibu, Calif'te yer alan bu muhteşem konağın değeri sadece $ 75,000,000:) True Blood dışında Funny People ve I Love You Man gibi yapımlara da ev sahipliği yapmış olan bu büyüleyici konak 13 yatak odası ve 14 banyoya, muhteşem Pasifik manzarasına, havuzlu ve büyük bir seraya sahip. Özellikleri yazmakla bitmeyecek türden. Bir kaç kareyle malikaneyi daha yakından tanıyalım..











- Anna Paquin ve Stephen Moyer geçtiğimiz günlerde Stephen'in kız kardeşi Lilac'ın karşılaşmasını izlemek üzere Venice, CA'da saha kenarında böyle görüntülendiler. Bu spora düşkünlüğüyle bilinen Moyer, Lilac'ın takımı karşılaşmadan galip ayrılan taraf olunca oldukça mutlu gözüküyordu.














- Dizide Tara Thornton'un annesi rolüyle karşımıza çıkan Adina Porter, Obvious Magazine için objektiflerin karşısına geçti. Dizinin büyük bölümünde elinden düşmeyen içki şişeleri ve bunalım haliyle gördüğümüz aktristi bu pozlarla görmek biraz farklı oldu açıkçası:) Fotoğrafların tümüne şuradan ulaşabilirsiniz: http://www.obviousmag.com/2010/11/true-beauty-adina-porter/





The Walking Dead 1x04 'Vatos' promo, sneak peek, bölüm konusu ve kareler!









AMC'de Ekim ayının sonunda start alan yeni dönemin iddialı dizilerinden 'The Walking Dead' bu hafta yayınlanan yayınlanan 'Tell It to the Frogs' bölümüyle ilk sezonun üçüncü bölümünü de geride bıraktı. Önümüzdeki bölüm haftaya 21 Kasım'da yayınlanıyor. Bölümün ismi ise: 'Vatos'. The Walking Dead'in bu haftaki üçüncü bölümü bize tehlike, şiddet ve dramatik sahneler içeren olayları bu kez zombiler olmadan verdi. Kısacası bu bölümde zombiler pek gözükmedi. Açılış sahnesi Merle'yi bıraktıkları terasta başlarken, final sahnesi yine aynı mekanda gerçekleşti. Ancak buna rağmen bölümün çok büyük bir kısmı kampta geçti. En önemli olay ise ilk bölümden itibaren beklenen Grimes ailesinin kavuşmasıydı. İşte o sahne:
Reunited on 'The Walking Dead'


Önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümde ise bu bölümdeki gelişmelerden; Merle'yi kurtarmak için Atlanta'ya geri dönen Rick, Daryl Dixon, T-Dog ve Glenn'in kurtarma operasyonunda neler yapacakları, Merle'nin nerede olduğu, kurtuldu mu yoksa zombiler tarafından yakalandı mı, Rick ve arkadaşlarının silahlara ulaşıp ulaşamayacağı, hayatta kalanlardan herhangi birinin zombiler tarafından öldürülüp öldürülmeyeceği ve kampta ne gibi yeni gelişmeler olacağı gibi bir çok sorunun cevabını bekleyeceğiz.

Yeni bölümün konusu ise kısaca şöyle: Rick'in Atlanta'daki görevi işler ters gitmeye başlayınca tehlikeye girer. Jim ise kampta aklını oynatmaya başlar.. Haftaya yayınlanacak 'Vatos' bölümünün promo ve sneak peek'ini yazımızın devamında bulabilirsiniz. 

The Walking Dead: 1x04 - "Vatos" Fox Promo 
 
Rick's mission to Atlanta is jeopardized when things go awry. Jim becomes unhinged in camp.


The Walking Dead Sneak Peek 1x04 'Vatos' 


Kareler - (Büyük hali için üzerlerine tıklayınız)
click on the images to see a higher resolution version.