11/05/2011

True Blood çizgi roman serisi sürekli hale geliyor!











IDW Publishing'den yapılan açıklamaya göre True Blood'un çizgi roman serisi yakın bir dönemde sürekliliği olan, aylık seriler şeklinde piyasaya sunulacak.

Çizgi romanın hikayesinde HBO'nun popüler dizisinin kahramanları Sookie, Bill ve Eric'in maceraları ve karakter sayıları genişleyecek.

Dizinin yaratıcı ismi Alan Ball konuyla ilgili ''True Blood'un hikayesini ekran dışında anlatmada çizgi romanlar harika bir yöntem'' ifadesini kullandı.

Ball sözlerine şöyle devam etti: ''Bu yeni devamlı seri ile mağazalarda her ay yeni bir sayı bulmak mümkün olacak. Bizlerde Bon Temps'in dünyasını keşfetmek ve daha derinlemesine bir hikaye yaratmak için daha fazla çalışacağız''

True Blood'un çizgi roman çalışmaları Temmuz 2010'da başlamış ve True Blood: All Together Now, True Blood: Tainted Love ve son olarak True Blood: The French Quarter sayıları okuyucularla buluşmuştu. Basılan ilk sayının ardından True Blood çizgi romanları IDW Publishing'in en popüler kitapları arasına girmeyi başarmıştı.

IDW operasyon görevlisi Greg Goldstein ise ''HBO ile olan ortak iş birliğimizi bir sonraki adıma taşımaktan mutluyuz. Sanırım şu andan daha fazla mutlu olamayız. 2010 senesinde True Blood çizgi romanlarını başlattığımızdan bu yana serinin fanları bu romanların sürekli olması yönünde talepte bulunuyordu. HBO ile çalışmaktan ve bu seriyi sunacağımızdan dolayı oldukça heyecanlıyız'' açıklamasında bulundu.

True Blood'un yeni çizgi roman serisi 2012'nin ilkbahar aylarından itibaren piyasada olacak. Yaratıcı ekibin tamamı hakkında ise henüz net bir bilgi verilmedi.
.