9/04/2010

'Devil (Şeytan)'den iki yeni klip ve TV Spot, filmden yeni kareler!




















'Bad Things Happen For A Reason'... Senaryosunu Brian Nelson'un yazdığı Shyamalan'ın hikayesinde, yönetmenlik koltuğunda, özellikle The Poughkeepsie Tapes (2007) ve İspanyol sinemasının son dönemde büyük ses getiren kaliteli işi REC'in yeniden çevrimi olan Quarantine'de başarılı işler çıkartan isimler Drew Dowdle ve John Erick Dowdle ikilisi var. Logan Marshall-Green (Across the Universe), Jenny O'Hara ("Big Love", "Drop Dead Diva"), Jacob Vargas (Death Race, The Hills Have Eyes II), Matt Craven (Disturbia, Crimson Tide), Chris Messina, Bojana Novakovic (Edge of Darkness Drag Me to Hell), Bokeem Woodbine (The Poker House, The Butcher), Geoffrey Arend ("Trust Me", The ringer) ve Caroline Dhavernas (Wrecked) gibi isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosuna sahip Devil, asansörde mahsur kalan bir grubun yaşadığı gerilim dolu olayları anlatıyor. Filmle ilgili geçtiğimiz aylarda paylaştığımız fragman ve karelerin ardından yayınlanan ilk iki klip, filmden yeni kareler ile TV spotları yazımızın devamında bulabilirsiniz: 

Devil Clip: Keep Him Away from Me



Devil (2010) Clip #2 - Something Bit Me

Devil TV Spot - Believe


Devil TV Spot - Spanish Prayer


Filmin Künyesi
Yönetmen: Drew Dowdle, John Erick Dowdle
Yapımcı: M.Night Shyamalan
Gösterim Tarihi: 17 Eylül 2010,USA
Tür: Korku-gerilim
Oyuncu Kadrosu: Chris Messina, Logan Marshall-Green, Jenny O'Hara, Jacob Vargas, Matt Craven, Bojana Novakovic,  Geoffrey Arend, Caroline Dhavernas, Bokeem Woodbine, Kim Roberts
Stüdyo: Universal Pictures
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1314655/
Web Sitesi: http://www.thenightchronicles.com/devil/
Filmin kısaca konusu: Bir grup insan bir gökdelenin asansöründe mahsur kalır.. Buraya kadar tek sorun bu gibi görünse de aralarında bir kişinin şeytan olduğunu henüz bilmiyorlardır...


A group of people trapped in an elevator realize that the devil is among them..

Filmden yeni kareler:
















































İlgili Başlıklar: 
Coming Soon: DEVIL (Trailer-Poster)




'Hostel: Part III (Hostel 3)' görsel efektleri 'Robert Kurtzman's Creature Corps'dan!














2005 ve 2007 yıllarında Eli Roth'un yönettiği 'Hostel' ve 'Hostel: Part II'nin ardından geçtiğimiz günlerde haberini verdiğimiz Hostel:Part III'de yönetmenlik koltuğunda Scott Spiegel'i göreceğiz. Şu sıralar uygun oyuncu arayışlarını sürmekte olan serinin yeni filmi için kadroya katılan ilk isimler Kip Pardue (The Rules of Attraction, Wizard of Gore, Stag Night), Brian Hallisay ("Eastwick","Bones"), Sarah Habel ("Party Down", The Butterfly Effect 3), John Hensley (''Nip/Tuck", Shutter ), Skyler Stone (The Rules of Attraction), Chris Coy (True Blood) ve Thomas Kretschmann (Valkyrie, King Kong, Blade II) olmuştu.

Filmin görsel ve makyaj efektleri ise kendi internet sitelerinden de aldığımız bilgiye göre 'Robert Kurtzman's Creature Corps' tarafından gerçekleştirilecek (http://creaturecorps.net/about/creat...creature-corps). 2005 yılındaki serinin ikinci filmi Hostel:Part II'de de görsel efekt supervisoru olarak görev alan Robert Kurtzman; The Devil's Rejects, 2001 Maniacs, yönetmenliğini de kendisinin yaptığı Buried Alive (2007) ve Boogeyman 3 gibi filmlerde yine aynı görevde bulunmuştu. Özel makyaj efektleri, özel kostümler, görsel efektler, 2D&3D animasyon kompozisyonları, insan-hayvan kopyaları, yaratık kompozisyonları gibi bir çok konuda hizmet veren ve bu konuda uzmanlaşmış Robert Kurtzman ve ekibinin ismine - Evil Dead II, A Nightmare on Elm Street:The Dream Child, Halloween 5 (1989) özel makyaj efektleri, Predator (1987) yaratık efektleri- gibi 1980'li yıllardan itibaren günümüze kadar birçok yapımın kadrosunda rastlamak mümkün.

Robert Kurtzman’s Creature Corps Web Series - Trailer


'Hostel: Part III' oyuncu kadrosu şekilleniyor!