8/08/2010

Persons Unknown 1.10 'Identity ' - Promo









Bir sabah uyandıklarında nerede olduklarını bilmeyen 7 farklı kişinin başından geçen olaylarla başlayan NBC'nin gizemli ve merak uyandırıcı yaz dizisi 'Persons Unknown'un 07 Ağustos Cumartesi günü yayınlanan 'Static' isimli 9.bölümünün ardından 21 Ağustos Cumartesi günkü yeni bölümü 'Identity' için yayınlanan promoyu yazımızın devamında bulabilirsiniz. Dizinin yeni bölümünde Liam Ulrich kasabaya otelin yeni gece müdürü olarak giriş yapıyor..

Persons Unknown 1.10 'Identity' - Promo
 
A new manager arrives, which may mean the end for more than one guest on the next episode of Persons Unknown.

İlgili Başlıklar: 
Persons Unknown 1x09 'Static' Recap / Bölüm Özeti
Persons Unknown 1.09 'Static ' - Promo

Persons Unknown 1x09 'Static' Recap / Bölüm Özeti









NBC'nin  yaz dizisi 'Persons Unknown' geçtiğimiz Cumartesi günü 9.bölümü de geride bıraktı. Bir sabah uyandıklarında nerede olduklarını bilmeyen 7 farklı kişinin başından geçen olaylarla başlayan gizemli ve merak uyandırıcı dizinin 07 Ağustos Cumartesi günü yayınlanan 'Static' isimli .bölümünün kısa bir özet videosunu yazımızın devamında bulabilirsiniz. Dizinin 21 Ağustos Cumartesi günü yayınlanacak yeni bölümünün ismi ise 'Identity'.

Two Minute Replay 'Static'
Please wait..


Joe returns to town a changed man, which forces changes. Plus, uninvited visitors arrive.

İlgili Başlıklar: 
Persons Unknown 1.10 'Identity ' - Promo
Persons Unknown 1.09 'Static ' - Promo

'I Spit On Your Grave' yeni trailer ve filmden kareler!














Yönetmen: Steven R. Monroe
Gösterim Tarihi: 08 Ekim 2010,USA
Oyuncu Kadrosu: Andrew Howard, Chad Lindberg, Daniel Franzese, Rodney Eastman, Sarah Butler, Jeff Branson, Saxon Sharbino, Amber Dawn Landrum
Stüdyo: Anchor Bay
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1242432/
Web Sitesi:
http://www.ispitonyourgravemovie.com/

1978 yapımı Day of the Woman ''I Spit on Your Grave''nin yeniden çevrimi olacak filmde Steven R.Monroe yönetmenlik koltuğundaki isim olacak. 78 yapımı film; genç bir kadın yazarın sakin ve sessiz nehir kenarındaki evine  huzur içinde çalışmasına devam etme ve kitabını yazma amacıyla gitmesi ile start almakta ve buradan itibaren her şey yolunda iken bir anda, tüm gerçekliği içinde barındıran şiddeti ile perdeye yansıyan kareler, huzuru bulmak için gelen genç kadının vahşet ve insanlık dışı muamele ile karşılaşmasını ve sürüp giden eziyetler ve kadının sonradan hepsinin izini bulup tek tek intikam almasını konu edinmekteydi.

Day of the Woman'ın 2010 versiyonunda Andrew Howard (Devil's Chair, Blood River, Luster), Sarah Butler, Jeff Branson, Chad Lindberg (Push), Daniel Franzese (Killer Pad, War of the Worlds), Rodney Eastman (Joey in A A Nightmare on Elm Street Part 3: Dream Warriors , A Nightmare on Elm Street Part 4: The Dream Master), Saxon Sharbino ve Amber Dawn Landrum gibi isimleri kadroda görmekteyiz. 

Ve geçtiğimiz ay FanTasia Film Festival'inde gösterimini yapan 'I Spit on Your Grave'in merakla beklenen full traileri de yayınlandı. Yazımızın devamında filmden bir kaç yeni kareyi de bulabilirsiniz.

Full Trailer - I Spit On Your Grave
1978 yılında Meir Zarchi'nin yönettiği ve istismar sinemasının en önemli örneklerinden biri olarak gösterilen filmin trailerini de hatırlayalım:

Day of the Woman (I Spit on Your Grave) - 1978 Trailer



Filmden birkaç yeni kare:
















 
'I Spit on Your Grave'den ilk klip yayında!
'I Spit on Your Grave (remake)' yeni poster!
Coming Soon: I Spit on Your Grave (remake)  
I Spit on Your Grave'den yeni kare!