12/28/2010

'Vanishing on 7th Street' Trailer #2 ve yeni poster yayında!




















Toronto Uluslararası Film Festivali 'Midnight Madness'de geçtiğimiz aylarda ilk gösterimini yapan 'Vanishing on 7th Street' için yayınlanan festival fragmanının ardından ikinci fragman ve posteri de yayınlandı. Star Wars'ın Anakin'i olarak tanıdığımız Hayden Christensen'in yanı sıra John Leguizamo (The Happening, Land of the Dead) ve Thandie Newton (2012) gibi oyuncu kadrosuna sahip; Session 9 (2001) ve The Machinist (2004) (gerilim) filmlerinden hatırlayacağımız 46 yaşındaki yönetmen Brad Anderson'un yeni projesinin 18 Şubat 2011'de sınırlı sayıda kopya ile gösterilmesi planlanıyor. Yukarıda yeni posterini gördüğünüz ve yazımızın devamında ikinci fragmanını bulabileceğiniz filmin güncel künyesine bakalım:

Yönetmen: Brad Anderson
Senaryo: Anthony Jaswinski
Gösterim tarihi: 18 Şubat 2011
Tür: Gerilim,gizem,korku 
Oyuncu Kadrosu: Hayden Christensen, John Lequizamo, Thandie Newton, Taylor Groothuis, Jordan Trovillion, Jacob Latimore, Pamela Croydon, Ron Causey
Stüdyo: Magnet Releasing
Web Sitesi: http://vanishingon7th.com/
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1452628/
Konu: İnsan nüfusunun çoğu gizemli bir şekilde ortadan kaybolmuştur. Geride sadece boş kıyafetlerin, terk edilmiş arabaların kalmaya başladığı bu ortamda geriye kalan bir grup 7.caddedeki bir barda toplanır ve belkide dünyada kalan son insanlar olduklarını düşünerek korku ve paranoya içinde bir maceraya başlarlar. Karanlık onları almak için dışarıda beklemektedir ve hızla azalan ışık kaynakları onları güvende tutabilecek tek şeydir.. 

The Official Theatrical Trailer for 'Vanishing on 7th Street'


'Vanishing on 7th Street' trailer yayında! 
Coming Soon: Vanishing on 7th Street