7/13/2011

Michelle Krusiec 'Fringe'nin 4.sezon kadrosuna katıldı!










Fringe'nin 4.sezon kadrosuna yeni bir isim katıldı. 37 yaşındaki aktrist Michelle Krusiec, Fox'un sevilen bilim kurgusunun 4.sezonunda boy gösterecek.

TV Line'a göre, Dirty Sexy Money'den hatırlayabileceğimiz aktrist tanımlanmamış yinelenen bir rolle yeni sezon kadrosuna katıldı. Geçtiğimiz günlerde twitter hesabından diziye katıldığını açıklayan aktrist ''Çok güzel bir iş teklifi aldım ve Fringe'nin kadrosuna katıldım. Bu hafta Vancouver'a çekimler için gidiyorum'' ifadelerini kullandı.

Krusiec, daha önce 1998-2001 yılları arasında NBC sitcom'u One World'de ve 2007-2009 yılları arasında ise Mel Ling Hwa Darling karakterini canlandırdığı ABC dizisi Dirty Sexy Money'de rol almıştı. Community, Blue Bloods, CSI: Miami ve The Secret Life of the American Teenager gibi diziler ise aktristin konuk oyuncu olarak bir kaç bölüm yer aldığı yapımlar.

Yapımcılar, Krusiec'in canlandıracağı karakterle ilgili henüz net açıklamalar yapmış değil. Bakalım aktrist nasıl bir rolle karşımıza çıkacak. Fringe'nin yeni sezonu 23 Eylül Cuma günü başlayacak.

Fringe'nin yıldızı Anna Torv, Seth Gabel'in dönüşü için heyecanlı!