11/11/2011

Robert Kirkman: ''3.sezon planlama çalışmalarına başladık!''


The Walking Dead'in yaratıcısı Robert Kirkman yaptığı açıklamada dizinin 3.sezonu için planlama çalışmalarına başladıklarını belirtti.

26 Ekim akşamı AMC'den Charlie Collier'dan gelen açıklamayla Andrew Lincoln ve Sarah Wayne Callies gibi isimleri kadrosunda bulunduran zombi draması 3. sezon onayını resmen almıştı.

Entertainment Weekly'e konuşan Kirkman ''Şimdilik üç sezon için söz almış olsakta planlarımız uzun vadeli. Önümüzdeki sezon için planlamalara başladık bile. En azından haftada bir yazarlar odasında üçüncü sezonda neler yapmayı planladığımıza dair tüm değişik fikirleri ortaya koyarken bir ya da iki saat harcıyoruz'' ifadelerini kullandı.

Çizgi roman yazarı Kirkman, ilk iki sezondaki bir çok olay örgüsü ve entrikaların üçüncü sezonda çözülmeye başlayacağını söylerken ''İlk iki sezonda neler olduysa üçüncü sezonda hepsini sonuçlara kavuşturacağız'' şeklinde sözlerine son verdi.

The Walking Dead, her Pazar akşamı AMC ekranlarına gelmeye devam ediyor. Devam etmekte olan sezonun 7.bölümünden sonra sezon ortası arasına girecek olan dizi Şubat ayında kaldığı yerden devam edecek.
.