4/07/2011

Stephen Lang: ''Terra Nova harika ve büyüleyici''











Steven Spielberg ismiyle merak uyandıran Fox'un yeni TV dizi projesi 'Terra Nova' hatırlanacağı üzere 2011 sonbaharına ertelenmiş ve tüm görsel efektlerin tamamen bu süreç içerisinde tamamlananacağı açıklanmıştı. WonderCon'a katılan dizi oyuncularından Stephen Lang geçtiğimiz günlerde diziyle ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Zaman yolculuğu ve dinazorlarla karşılaşacağımız dizi için Fox, WonderCon'da 3 dakikalık bir tanıtım videosunu izleyenlere sundu. 

Steven Spielberg ve Peter Chernin'in yapımcılığındaki dizide komutan Frank Taylor rolünde izleyeceğimiz Avatar kadrosunda da yer almış isimlerden Stephen Lang, Fox'un yeni bilim-kurgu dizisi Terra Nova'nın harika olacağını belirtti. Projenin büyüklüğünün dikkatleri hemen çektiğini söyleyen Lang ''Projedeki isimler beni buraya çeken en önemli faktörlerden biri oldu. Yapımın arkasında Steven Spielberg ve Peter Chernin gerçeği var. Ve bu da yüksek bir standart olacağını gösteriyor'' diye konuştu.

Terra Nova'nın hikayesinin oldukça güzel ve büyüleyici olduğunu düşünen Lang, oynayacağı Commander Taylor karakterinin kendisinde büyük merak uyandırdığını belirtti. Dizinin ileriki bölümlerinin ne şekilde ilerleyeceğinin sorulması üzerine Lang, yazar ekibinin senaryonun geleceğine ilişkin detayları oyuncu kadrosuyla henüz net olarak paylaşmadığını belirtti ve bu konuda konuşup ipucu verme niyetinde olmadığını gösterdi. 

Terra Nova, sonbahar döneminde Fox ekranlarında premer'ini yapacak. Dizinin konusunu hatırlamak gerekirse: 2149 yılında Dünya gezegeni üzerindeki yaşam, nüfus patlaması ve kirlilk sonucunda yok olma tehlikesi ile karşı karşıyadır. Bilim adamları geçmişi değiştirerek geleceği kurtarmak amacı ile zamanda yolculuk yaparak tarih öncesi döneme gitmenin yolunu keşfederler. Shannon ailesi (Baba Jim, Eşi Elisabeth, ve çocukları Josh ve Maddy) 150 milyon yıl geriye giderek kendilerini "Terra Nova" adlı bölgede bulurlar. İlk insan kolonisi kurulması ve diğer insanlarla karşılaşmaları ile devam eder.



'Terra Nova' 2011'in sonbaharına ertelendi!
Terra Nova'dan ilk uzun fragman ve yeni kareler yayınlandı!

The Walking Dead senaristleri gelecek sezonları planlıyor!


The Walking Dead'in yaratıcısı Robert Kirkman yaptığı açıklamada dizinin yazar ekibinin şimdiden gelecek üç sezon için planlama çalışmalarında olduğunu belirtti.

Hatırlanacağı üzere geçen senenin Kasım ayında AMC diziye 2.sezon onayını vermiş ve yeni sezonun 13 bölümden oluşacağını açıklamıştı. Çizgi romanın yaratıcısı Kirkman yaptığı açıklamada yazarların odasında dizinin 3 ve 4. sezonu için sürekli fikir alışverişinde bulunduklarını söylerken 'Henüz AMC'den 2.sezon dışında bir onay durumu yok ancak biz bu konuda ve dizinin geleceği hakkında oldukça ümitliyiz. O yüzden uzun vadeli planlar yapıyoruz. Frank Darabont'un ilk sezonun başından bu yana sürekli değişik fikirleri var, 3. sezon için de farklı fikirleri mevcut'' açıklamalarında bulundu.

Sonbahar döneminde ikinci sezonunu açacak olan The Walking Dead'in yeni sezonu için erken planlama yaptıklarını ve oldukça heyecanlı olduğunu belirten Kirkman, izleyicilerin yeni sezonda çeşitli çılgın olaylarla karşılaşacaklarının sözünü verdi.

The Walking Dead için Stephen King & Joe Hill işbirliği gündemde!

Dexter'in yıldızı Michael C. Hall Los Angeles'da yogaya gidiyor!














Showtime'nin TV serisi Dexter'de canlandırdığı seri katil Dexter Morgan karakteriyle harikalar yaratan Michael C.Hall geçtiğimiz günlerde Los Angeles'da yoga merkezine giderken görüntülendi. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz dönemlerde Hall, Hodgkin lenfoma hastalığına yakalanmış ve kanserin erken teşhisi sonucu Los Angeles bölgesindeki bir klinikte tedavi görmeye başlayıp sağlığına kavuşmuştu.

Michael C.Hall fotoğraflarda her zamankinden daha sağlıklı gözüküyor. Dexter hayranları için onu sağlıklı görmek oldukça güzel. Aktör geçtiğimiz ay Amerika'daki Leukaemia & Lymphoma Society yani Lösemi ve Lenfoma Derneği'nin yeni elçisi olarak duyurulmuştu.

İşte geçtiğimiz Pazar günü çekilen fotoğrafların diğerleri:














Dexter'in Debra Morgan'ı Jennifer Carpenter formunu koruyor!

Supernatural 6x17 'My Heart Will Go On' promo #2









Beş haftalık uzun bir aranın ardından yeni bölümüyle önümüzdeki hafta 15 Nisan Cuma günü ekranlara gelmeye hazırlanan Supernatural'in yeni bölümü 6x17 'My Heart Will Go On' için geçtiğimiz gün yayınlanan bölüm karelerinin ardından bu kez yeni bir promo paylaşıldı.

Supernatural - 6.17 My Heart Will Go On - New Promo


Supernatural 6x17 'My Heart Will Go On'dan yayınlanan kareler! 
Supernatural 6x17 'My Heart Will Go On' promo ve bu haftanın reyting raporu!

The Vampire Diaries'in Caroline Forbes'i Candice Accola fanlarının sorularını cevapladı!










The Vampire Diaries uzun bir aranın ardından bugün The CW ekranlarına geliyor ve bekleyiş nihayetinde sona eriyor. Bu sıkıcı bekleyişin sonrasında diziye artık sezon finaline kadar ara verilmeyecek olması ise sevindirici.

Geçtiğimiz günlerde TV Guide ekibi, dizinin yıldız oyuncularından Candice Accola ile mini bir röportaj yaptı ve kendisinden fanlarından gelen soruları cevaplamasını istedi. İşte o kısa röportaj:

Eğer ölü karakterlerden birini hayata geri döndürme şansınız olsaydı, o kim olurdu?
Kayla Ewell (Vicki Donovan) en iyi arkadaşlarımdan biri haline gelmişti. Atlanta'da yeniden onunla birlikte olmak gerçekten harika olurdu.

Okuduğunuz en son kitap hangisi?
Bu sıralar bir çok oyun okudum, şu sıralar okuduğum ve yarısında olduğum kitap ise 'The Immortal Life of Henrietta Lacks' (Henrietta Lacks’ın Ölümsüz Hayatı) 

Şarkı söylemeyi özlüyor musun?
Günlük hayatımda çokca şarkı söylerim. Gerek duşta olsun gerekse de oturma odamda korkunç gitar çalışımla sürekli şarkı söylerim. Hayatımda yeteri kadar müzik olmasını istiyorum. Bu yönümü ortaya çıkarmaya başlayacağım ve sürekli şarkı söyleyeceğim. 

Favori Disney filminiz hangisi?
The Lion King olmalı diye düşünüyorum. Üç kez izlemeye gitmiştim.

Nina Dobrev 'Teen Vogue'nin Nisan 2011 kapağında!