1/15/2011

'Vanishing on 7th Street'den yeni klipler!










Brad Anderson'un yeni filmi 'Vanishing on 7th Street' için geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk iki klibin ardından yeni klipler yayınlandı. Film, Detroit'de insanların yoğun şekilde büyük caddeleri, alışveriş merkezlerini ve hastaneleri doldurduğu sıradan bir günde gizemli bir elektirik kesintisi ve karanlık çökmesi sonucu herkesin ortadan kaybolmasıyla başlıyor ve geride kalan bir grubun bu ortamdaki kurtulma çabalarını konu ediniyor.

Hospital isimli klipte Rosemary (Thandie Newton) hastanede birilerini ararken korkunç bir olayla karşılaşacaktır. Tunnel isimli klipte ise Paul (John Leguizamo) tünelde gölgelerle karşı karşıya gelirken Theater'de ise Paul boş bir alışveriş merkezinde karşılaştığı güvenlik görevlisiyle neler olup bittiğini araştırmaktadır. Beware the dark isimli son klipte ise Paul ile James'in başına gelenleri görebiliriz. 

Vanishing on 7th Street - Beware the dark









'Vanishing on 7th Street'den iki klip yayında!
'Vanishing on 7th Street' Trailer #2 ve yeni poster yayında!

 
 

Sector 7'den ilk poster yayınlandı!




















The Host, Thirst gibi filmlerin yapımcı şirketi CJ Entertainment'in yapım aşamasındaki yeni projesi 'Sector 7 (Mining Area 7)' için geçtiğimiz aylarda gelen ilk bilgilerin ardından yukarıda gördüğünüz ilk teaser poster yayınlandı. 'Ecilpse' olarak bilinen petrol sondaj platformunda çalışan bir grubun mutasyona uğramış bir denizaltı yaratığının saldırısına uğramasıyla gelişen olayları konu edinecek filmin yönetmeni Kim ji-Hoon. 2009 senesinde Güney Kore'de gösterime giren filmler arasından en çok izleyici çekmeyi başaran ve bir felaket senaryosunu işleyen film olan Haeundae'nin başrol oyuncularından ödüllü aktrist Ha Ji-won da bu filmle tekrar karşımıza çıkıyor.

Yayınlanan ilk posterin geçtiğimiz aylarda yayınlanan ilk tanıtım karesinden çok farklı olmadığını, onun biraz geliştirilmiş ve değişikliğe uğratılmış versiyonu olduğunu söyleyebiliriz. Posterin daha farklı renk tonlarında olduğunu ve bazı eklemeler yapıldığını (duman ve kuşlar) söyleyebiliriz. Ve en önemlisi filmin İngilizce ilk logosunu da görebiliyoruz. Sector 7 bu yaz Güney Kore'de 3D olarak vizyona giriyor. Şimdilik Fransa, Tayland, Singapur ve Malezya gibi ülkelerde de filmin dağıtımının gerçekleşmesi için anlaşmalar sağlandı. Önümüzdeki günlerde bu liste daha da uzayacaktır..












  

'Sector 7 (Mining Area 7 - Je Chil Gwanggu) 3D' -ilk tanıtım karesi yayınlandı-