9/13/2010

Coming Soon: 'Hereafter' Trailer / İlk Fragman Yayında!
















Yönetmen: Clint Eastwood
Senaryo: Peter Morgan
Gösterim Tarihi: 22 Ekim,2010 USA
Oyuncu Kadrosu: Matt Damon, Cecile de France, Bryce Dallas Howard, Jay Mohr, Frankie Mc Laren, Richard Kind, Jenifer Lewis, Steve Schirripa, Lyndsey Marshal
Stüdyo: Paramount/DreamWorks
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1212419/

Konu:  Ölümün farklı şekillerde dokunduğu, farklı olaylarla ölüm deneyimini tadarak yeniden hayata dönen üç insanın öyküsü..Clint Eastwood'dan doğaüstü bir gerilim..Ölülerle iletişim kurabilme yeteneğine sahip Amerikalı işçi George (Matt Damon), 2004 tsunamisini yaşamış Fransız gazeteci Marie (Cecile de France) ve ikiz kardeşini kaza sonucu kaybedip yıkılmış Londra'da yaşayan genç öğrenci Marcus (Frankie McLaren)..

Kraliçe/The Queen ve Frost/Nixon gibi başarılı filmlerin senaryosunu kaleme alan 47 yaşındaki ödüllü İngiliz senarist Peter Morgan'ın senaryosunu yazdığı 'Hereafter', başarılı yönetmen Clint Eastwood ile Matt Damon'u Invictus(2009)'un ardından tekrar buluşturuyor. Hereafter, son dönemde çektiği filmlerle oyunculuktan sonra yönetmen olarakta adından sıkça bahsettiren Clint Eastwood’un 2000′li yıllar içerisinde yönettiği 10. film olacak. “Blood Work”, “Mystic River”, “Million Dollar Baby”, “Flags of Our Fathers”, “Letters from Iwo Jima” ve “Changeling”den sonra “Gran Torino”yu çeken Eastwood’un son filmi “Invictus” olmuştu. Filmde Matt Damon'a eşlik edecek isimlerden birisi Belçika doğumlu ünlü aktrist Cecile de France olacak. Özellikle son dönemde Marie karakterini canlandırdığı Fransız korku-gerilim filmi 'Haute Tension'dan hatırlayacağımız aktrist “L’auberge Espagnole”, “Quand J’Etais Chanteur” ve “L’instinct de Mort” gibi yapımlarda da rol almıştı.

Hereafter - Trailer

A supernatural thriller centered on three people -- a blue-collar American, a French journalist and a London 
school boy -- who are touched by death in different ways










Matt Damon








Cecile de France











Bryce Dallas Howard










Jay Mohr



No comments: