10/11/2010

'Supernatural Anime' (Supernatural: The Animation ) Ocak 2011'de geliyor! Yeni trailer yayında!












The CW'de yayınlanmakta olan ve geçtiğimiz haftalarda 6.sezonuna start veren sevilen TV serisi Supernatural'in, yapımcı şirketi olan Warner Bros'un Japonya resmi sitesinden geçtiğimiz aylarda yapılan duyuruyla Ocak 2011 tarihinden itibaren özel bir proje olarak yayınlanacağı duyurulmuştu. Serinin Blu-ray ve DVD satışları Japonya'da Warner Home Video tarafından 12 Ocak 2011 tarihinden itibaren satışa sunulacak. "Animeanime.jp" websitesinden yayınlanan habere göre anime, TV serisinin ilk iki sezonunu kapsayacak şekilde 22 bölümden oluşacak ve ilk volume 12 Ocak tarihinde ilk 2 bölümün yayınlanmasıyla başlayacak. "3-12" bölümler arasını kapsayan "Set 1"in 02 Şubat; "13-22" bölümleri içeren "Set 2"nin ise 06 Nisan tarihinde satışa sunulması planlanmakta. Projenin yayınlanan uzun fragmanını ve Jared-Jensen ikilisinin röportaj videosu ile animede nasıl görüneceklerini merak edenler için bir kaç kareyi yazımızın devamında bulabilirsiniz.











Supernatural Anime, TV serisinin en iyi bölümlerinin yeniden yapımı olmakla kalmayıp orijinal seride yer almamış sahneler, bölümleri de kapsayacak. Bu bölümler; Winchester Kardeşlerin çocukluğu, animeye özgü düşmanlar ve TV serisinin yan karakterleri üzerine kurulu hikâyelerden oluşacak. Supernatural 'ın yaratıcısı Eric Kripke de anime projesinin başındaki isimlerden biri olacak.

Supernatural Anime Trailer

Latest Supernatural Anime Trailer/Commercial/Promo 

Jared Padalecki ve Jensen Ackles, Supernatural'in 5 ve 6.sezonları ile 'Supernatural:The Animation' projesi hakkında konuşuyor:

They talk about season 5, the mythology, teases us on season 6 and talk about the Animation 
version of the show, to be released on 2011.

Web Sitesi: http://wwws.warnerbros.co.jp/supernatural/#/animeTop

3 comments:

Anonymous said...

Ηeya i am fоr thе ρrimary
time heгe. ӏ found this boarԁ and I tо finԁ It reallу usеful & it helpеd me out much.
I hope tо providе sοmethіng bасκ and
aid οthеrs suсh аs you aiԁeԁ mе.
httρ://dj.beаtport.сom/еvents/39610
Also visit my page ; Watch Life of Pi 2012 Movie HD Online Free Stream

Anonymous said...

I think this is one of the mοst important info for me.
And i'm glad reading your article. But should remark on few general things, The site style is wonderful, the articles is really excellent : D. Good job, cheershttp://dj.beatport.com/events/40108
My web blog :: Doctor Who Season 7 Episode 0 The Snowmen

Anonymous said...

Hеllo, I dеsire to ѕubscгibe for this wеblog to obtaіn mоst up-to-ԁаte upԁаteѕ, thus where can i do іt pleаse help out.


Ηerе is mу blog post ... Watch Shameless (US) Season 3 Episode 9