11/07/2010

True Blood magazin turu !












- True Blood'un karizmatik vampiri Eric Northman'ı canlandıran 1976 Stockholm doğumlu aktör Alexander Skarsgård küçük yaşlardan itibaren çeşitli filmlerde rol almaya başlamış bir isim. Skarsgard'ın çocukluk döneminde rol aldığı birkaç filmden kendisinin de yer aldığı bazı sahneleri paylaşıyoruz. Filmler sırasıyla; Alex'in sadece sekiz yaşında olduğu 1984 tarihli Allan Edwall'ın yönettiği 'Åke och hans värld', 1987 tarihli Jonas Cornell'in yönetmenliğinde 'Idag röd' ve 1989 tarihli Rumle Hammerich'in yönettiği 'Hunden som log (The Dog That Smiled)'
















- Geçtiğimiz yaz aylarında birlikteliklerini evlilikle resmileştiren True Blood'un başı beladan kurtulmayan karakteri Sookie'yi oynayan Anna Paquin ve eşi Stephen Moyer (Bill)'in Splash ve Banjo isimlerindeki köpekleriyle sık sık görüntülendiğini biliyoruz. Son olarak geçtiğimiz gün Los Angeles'de Banjo ile yürüyüşe çıkan Paquin objektiflere işte böyle yansımış..











- True Blood'un Jason Stackhouse'si Ryan Kwanten MTV kanalındaki 'The Seven's Halloween Special' isimli programa katıldı. Programda perili evde korkunç makyajlı palyaçolar tarafından kovalanan Kwanten objektiflere böyle yansımış. Vampir avcılığından sonra palyaçolardan kaçmak Kwanten'e açıkçası pek yakışmamış:)














- True Blood'un yıldızlarından Sam Trammell (Sam Merlotte), Joe Manganiello (Alcide Herveaux) ve Jim Parrack (Hoyt Fortenberry) Danny Boyle'nin önümüzdeki sene içerisinde gösterime girecek olan yeni filmi 127 Hours'un geçtiğimiz günlerde Beverly Hills, California'da düzenlenen premiere'ine katıldı. Geceden Jim Parrack ile yapılan röportaj videosu:



No comments: