12/17/2010

The Walking Dead 1.06 'TS-19' (Sezon finali) HD ve altyazılı izle!














Robert Kirkman'ın aynı adı taşıyan çizgi romanından televizyon ekranına uyarlanan, The Shawshank Redemption ve The Green Mile’ın yönetmeni Frank Darabont ile The Terminator ve Aliens’in yapımcısının ellerinden çıkan müthiş bir gerilim/drama serisi olan The Walking Dead, FX ekranlarında başladı. The Walking Dead kaçıranlar ve bir kez daha izlemek isteyenler için  HD görüntü kaliyesiyle ve altyazılı olarak yayında. Dizinin beşinci bölümünü kendi blog’unuzda yüksek kaliteli haliyle yayınlayabilirsiniz.'' FOX INTERNATIONAL CHANNELS TURKEY

The Walking Dead, sezon finali olan 'TS-19' bölümüyle AMC'de 6 milyon izleyici gibi rekor bir rakam yakalamayı başararak altı bölümlük ilk sezonunu tamamladı ve araya girdi.

1 comment:

Anonymous said...

Nice pictures of the show! I'm glad Walking Dead is renewed for a second season, But if you have DirecTV, you can't get AMC in HD. What!? No zombies in HD? Good news though, you can with DISH Network. That means you get zombies in HD with DISH! As a customer and employee of DISH I can’t say how happy I’ve been since I made the switch.