2/19/2011

Being Human 1.06 'It Takes Two to Make a Thing Go Wrong' promo, sneak peek ve kareler!











Being Human, bu hafta yayınlanan 'The End of the World as We Knew It' bölümünün ardından önümüzdeki hafta 1.06 'It Takes Two to Make a Thing Go Wrong' ile ekranlara gelecek. Yeni bölümün Syfy ekranlarındaki yayın tarihi ise 21 Şubat Pazartesi olacak. 'It Takes Two to Make a Thing Go Wrong' bölümünün konusu ise kısaca şöyle: Sally, fikrini değiştirir ve Aidan'ı Danny'i haklaması için gönderir. Aidan ve Rebecca yaklaştıklarında Marcus intikam peşindedir.Üçlümüzün geçici de olsa yeni bir ev arkadaşı olacaktır: Josh'un kız kardeşi.

Being Human'ın bu hafta yayınlanan beşinci bölümünde neler yaşandı: Evde yaşanan bir olay Sally'nin anılarının canlanmasına neden oldu ve Sally ölümle sonuçlanan merdivenden yuvarlanma hadisesinin öncesini görerek ölümüne neden olan olayı gördü ve gerçekleri öğrendi. Josh ise kendisinin kurtadam olmasına neden olan kişinin kim olduğunu öğrenir. Kısacası Sally kendisinin hayalet, Josh ise kurtadam olmasının altında yatan gerçekleri öğrenir. Aidan ise Bishop'un yeni planını ortaya çıkararak buna engel olmaya çalışır.. Beşinci bölümde neler oldu, hatırlamak isteyenler için bir dakikalık kısa özet videosu:


Being Human'ın 21 Şubat Pazartesi günü ekranlara gelecek olan 1.06 'It Takes Two to Make a Thing Go Wrong' bölümü için yayınlanan promo ile Aidan, Josh ve kız kardeşi Emily'nin yer aldığı sneak peek:

Being Human (Syfy): Episode #1x06 - Preview


Being Human (Syfy): Episode #1x06 -Sneak Peek


Geçtiğimiz hafta Sevgililer Günü'nde yayınlanan Being Human'ın reyting oranlarında ise bu hafta düşüş gözüktü. Bu haftaya özel mi yoksa genel bir düşüş yaşanacak mı bunu önümüzdeki haftalarda daha iyi değerlendirebileceğiz. Dizinin bu haftaki bölümü (Syfy, 9pm) toplam 1.086 milyon izleyici tarafından takip edildi.

1.06 bölümden kareler







No comments: