4/08/2011

Being Human 1.sezon final bölümü 1.13 'A Funny Thing Happened on the Way to Me Killing You' promo, sneak peek, bölüm konusu ve geçen haftanın özeti!














Bu senenin başlarında 17 Ocak tarihinde Syfy ekranlarında yayın hayatına başlayan Being Human'da önümüzdeki hafta sezon finali bölümünü izleyeceğiz. İngiliz BBC televizyonunda gösterilen aynı isimli dizinin yeniden uyarlaması olan Being Human hatırlanacağı üzere geçtiğimiz haftalarda ikinci sezon onayını almıştı. Son bölümün finali sonrası yeni bölümün merakla beklendiği dizinin sezon finali bakalım nasıl sonlanacak?

Geçtiğimiz hafta 'You're the One That I Haunt' bölümüyle ekranlara gelen Being Human'ın bu hafta sezon finali bölümü olan 1.13 'A Funny Thing Happened on the Way to Me Killing You' bölümünü izleyeceğiz. Yeni bölümün Syfy ekranlarındaki yayın tarihi ise 11 Nisan Pazartesi olacak. 'A Funny Thing Happened on the Way to Me Killing You' bölümünün konusu ise kısaca şöyle: Nora, Josh hakkındaki gerçekleri öğreniyor ve Sally ise sonunda dokunma becerisini kazanıyor. Sezon finali bölümünde dolunay zamanı ve Josh'un Aidan için mücadele vereceği ve kafa tutacağı zaman artık gelmiş gözüküyor. Geçtiğimiz bölüm karşımıza çıkan Celine de Aidan'a yardımda bulunacak ve yanında olacak. Dizinin ikinci sezon onayını alması bir yana fragmandan da görüleceği üzere belli ki Aidan ölmeyecek ve Sally de kapıdan geçmeyip Aidan'ın yanında olacak.

Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünün reyting sonuçlarına bakacak olursak: 1.12 'You're the One That I Haunt' bölümü (SYFY, 9pm) 0.9/1 HH - 0.6/1 A18-49 izlenme oranları ile 1.442 milyon toplam izleyici tarafından takip edildi. Son haftalar baz alındığında izleyici ortalamasında artış gözüküyor. Yazımızın devamında yeni bölüm için yayınlanan promo ve sneak peek ile geçen haftanın özet videosunu ve müzik listesini bulabilirsiniz. 

Being Human US 1x13 Promo 
 

Being Human US 1x13 Sneak Peek 
 


Being Human'ın geçen hafta yayınlanan bölümünde çalan parçalar:

Better - Blue Shoes: http://www.youtube.com/
Old Haunts, New Cities - Typhoon: http://vimeo.com/ 

Akılda kalan replikler:

Sally
Sally: Maybe this is the best way. We both go and end this craziness. But not before I torture your nuts and shove them down your throat
Josh:
What the Hell?
Sally:
He’s trying to kill me… again.

Josh & Aidan
Josh: She looks like the Grudge.
Aidan: I know she looks a little rough.
Josh: Rough? If we video taped Sally right now and showed somebody, they’d be dead in three days.


Geçen hafta dizide neler yaşandı. İşte 1 dakikalık kısa özet videosu:



Being Human 2.sezon onayını aldı!

No comments: