5/29/2011

WWE yıldızı Edge 'Haven' kadrosuna katıldı!












ABD eğlence sporu şirketi WWE güreşçilerinden Adam Copeland, bilinen ismiyle 'Edge' Syfy dizisi Haven'ın 2.sezon kadrosuna katıldı.

38 yaşındaki ismin bu rolü sci-fi/fantasy tarzındaki ilk deneyimi değil. Copeland, daha önceden 2000 yapımı Highlander: Endgame'de ufak bir rol üstlenirken Amanda Tapping'in yer aldığı Sanctuary isimli dizinin üçüncü sezon final bölümü 'Into the Black'de de oynamıştı.

Edge'nin Haven'de üstleneceği role bakalım. Edge, dizide Dwight Hendrickson karakterini canlandıracak. Hendrickson, uzun süredir Haven'de ikamet eden, zeki, kurnaz ve Nathan'ın ölen babası ve Haven'ın sorunlu geçmişiyle bağlantılı birisi. Aynı zamanda Nathan'ın ölen şerif babasının eski ortağı oluyor. Yeni sezonda Nathan, Dwight'ın yardımına ihtiyaç duyacak.

Vinessa Antoine (Being Erica, Soul Food) ve Jason Priestley (Beverly Hills, 90210)'in ardından bu sezon kadroya katılan diğer bir yeni isim oldu böylelikle Edge..  Edge'nin WWE'de önemli başarıları olduğu ve büyük hayran kitlesine sahip olduğunu; geçirdiği sakatlıkları, uyuşmaları ve özellikle 2003'te geçirdiği boyun ameliyatı'nın ardından oluşan omurga incelmesinin; felç, hatta ölüme sürükleme riski olduğu belirten MR raporu sonrası Nisan 2011'de WWE'den emekli olduğunu açıkladığını da hatırlatalım.

1 comment:

Anonymous said...

We are a grouρ of volunteers anԁ starting a new
schеme in our communіty. Your web sіte pгoνiԁeԁ us
with valuable info to worκ οn. You've done an impressive job and our whole community will be grateful to you.http://tvshowonline010613.orbs.com/The+Big+Bang+Theory+S6+Episode+12
My website - Watch The Big Bang Theory Season 6 Episode 12 The Egg Salad Equivalency Online Free Stream