7/27/2011

Frank Darabont 'The Walking Dead'deki görevini bıraktı mı?










Deadline kaynaklı habere göre, The Walking Dead çizgi romanının ekranlara dizi olarak ekranlara yansımasında büyük payı olan dizinin yaratıcısı Frank Darabont dizideki showrunner'lık (dizilerin günlük her şeyinden sorumlu olan kişi) görevini kendi isteğiyle bıraktı.

Ortada dolaşan söylentilere göre iki taraf arasında görüşmeler devam etmekte olup dizinin yaratıcısı Darabont'u en azından ekipte başka bir pozisyonda tutabilmek için ikna turları sürmekte.

The Wrap'a göre ise her ne kadar Darabont dizideki showrunner görevinden istifa etmiş olsa da yapımcı kadrosunda yer almaya devam etmesi ya da yönetmen olarak sette bulunma ihtimalleri mevcut ancak şu anda net bir şey söylemek mümkün değil.

Tüm bu olaylar meydana gelirken ve söylentiler devam ederken The Walking Dead'in belirlenen takvime göre çekimleri devam etmekte. AMC ise bu gelişmeler ve spekülasyonlar üzerine bir yorum ya da açıklamada bulunmuş değil.

İlk sezondaki başarının kahramanlarından Frank Darabont, geçtiğimiz hafta San Diego'da düzenlenen Comic-Con International The Walking Dead paneline konuşmacı olarak katılmıştı. Bakalım önümüzdeki günler hatta saatler bu konuda ne gibi gelişmeleri beraberinde getirecek..


  
The Walking Dead 2.sezon resmi fragman, poster ve yeni sezon başlangıç tarihi!

2 comments:

Anonymous said...

Rіght here is thе perfect webpage fοr еveryοne whο woulԁ lіke to finԁ out аbout this
tοpic. Yοu κnοω a wholе
lοt іts almost haгd tο argue ωith yοu (not thаt Ι really would ωant to?
ΗaHa). You cегtainly put a freѕh spin on а subјect thаt haѕ been ωritten
about for many yeаrs. Greаt stuff, јust excellent!
Life of Pi Movie Online
My website: Life of Pi Movie Online

Anonymous said...

What i do not realize is if truth be told hοw уou're now not really much more neatly-appreciated than you might be right now. You're so intelligent.
Υou already know therefore consіԁeгably іn terms οf thiѕ mаtter, made me foг my ρart cοnsіder it from numеrous numerous аngles.

Its lіke women аnd men aren't fascinated except it's
something to do with Girl gagа! Your individual
stuffs great. All the time deаl with it up!Downton Abbey Season 3 Episode 0 Free Stream
My page Watch Downton Abbey Season 3 Episode 0 Series 3 Christmas Special Online Free Stream