7/17/2011

Supernatural 7.sezon çekimlerinden haberler!









Sonbahar döneminde 23 Eylül Cuma günü 7.sezonuyla karşımızda olacak Supernatural'de yeni sezon çekim hazırlıkları devam ediyor. İşte set ve ekipten kısa kısa notlar:

* Sam Winchester karakterine hayat veren Jared Padalecki, TV Guide Magazine'nin önümüzdeki hafta çıkacak sayısına konuk olarak kısa bir röportaj verdi. Padalecki, kendisinin fanı olduğunu ifade ederken bu sözü şöyle açıkladı: '' Çünkü, şovun yaratıcılarından her geçen gün güzel ve ilginç yeni hikayeler duyuyorum. Bu da beni diziyle ilgili daha da heyecanlandırıyor.'' Bu arada, Comic Convention Supernatural panelinin 24 Temmuz'da gerçekleşeceğinini de hatırlatalım.













* Supernatural'in yıldızlarından Misha Collins, Castiel'in 7.sezonun ilk iki bölümünde gözükeceğini doğruladı. Collins, ayrıca bunun dışında dizideki geleceği hakkında belirsizlikler olduğunu, yeni sezonda düzenli olarak yer almayacağını AOL TV'ye açıklarken dizideki rolü hakkında neler olup biteceğini şu anda kendisinin de bilmediğini belirtti. ''Yeni sezonda ilk iki bölümde yer alacağım, sezonun geri kalanında neler olacağı konusunda ise bekleyip görmek gerek. Aktör son olarak, çalışma setinin şimdiye kadar yaşadığı en iyi çalışma ortamı olduğunu ifade etti.

* Dizi kadrosuna yeni katılan konuk oyunculardan Jewel Staite, devam etmekte olan ve Jensen Ackles'in yönetmenliğini yaptığı 'The Girl Next Door' bölümüyle ilgili Ackles'in performansına değinirken 'Jensen, oyunculuktaki başarısını yönetmenliğe de taşımış gözüküyor ve harikalar yaratıyor.'' ifadelerini kullandı.

Supernatural 7.sezonda 'Jo Harvelle' yeniden gözükebilir!

No comments: