7/28/2011

True Blood 4.06 'I Wish I Was the Moon' promo ve bölüm özeti!










True Blood geride bıraktığımız hafta 'Me and the Devil' bölümüyle karşımızdaydı. Dizinin yeni bölümü ise 31 Temmuz Pazar akşamı HBO ekranlarında olacak. Yeni bölümün ismi ise 4.06 'I Wish I Was the Moon' olacak. Yazımızın devamında yeni bölüm için yayınlanan promo ve bölüm konusu ile beraber geçen haftanın özet videosu ile dizide geçen hafta çalan parçaların listesini bulabilirsiniz.

Yeni bölümde; Sookie dolunay zamanı Jason'u aramaya koyulur. Marnie geçmişteki ruhlar ile bağlantıya geçer. Debbie (Brit Morgan), Alcide'yi yeni kurtadam topluluğuna katılması konusunda teşvik eder. Lafayette, Meksika'da ruhu hisseder. Sookie, Eric konusunda Bill ile tartışır ve Eric ise kralın iradesine teslim olacaktır.

Geride bıraktığımız hafta yayınlanan bölümde çalan müziklerin listesi ise şöyle:

“Here I Come” - Nashville Session Singers (Tara ve Naomi telefonda konuşurken)
“Waitin’ on the Sky” - Steve Earle (Sookie'nin Holly'e Wicca grubu hakkında bilgi toplama amaçlı sorular sorduğunda)
“Meet Me in the Alleyway” - Steve Earle (Jason ve Hoyt arasındaki konuşma esnasında)
“Me and the Devil” - Gil Scott-Heron (kapanış müziği)

Geride bıraktığımız hafta yayınlanan 'Me and the Devil' bölümünün reyting raporuna bakacak olursak; dizinin HBO ekranlarında 9:00 PM gösterimi 18-49 yetişkin yaş aralığında 2.8 rating oranını yakarken toplamda 5.261 izleyici tarafından takip edildi. Bu rakamlar geçen haftanın reyting raporuna nazaran %10'luk bir artış göstermiş oluyor.

4.06 'I Wish I Was the Moon' promo


4.05 özet video

No comments: