8/15/2011

Alphas 1.06 'Bill and Gary's Excellent Adventure' promo, bölüm özeti, kareler ve geçen haftanın reyting raporu!










Syfy'nin yaz döneminde ekranlara sunduğu aksiyon, bilim kurgu tarzındaki dizisi Alphas bu hafta 15 Ağustos Pazartesi akşamı yeni bölümü ile karşımızda olacak. Yeni bölümün ismi ise 1.06 'Bill and Gary's Excellent Adventure'.. Yazımızın devamında yeni bölüm için yayınlanan fragman, bölüm konusu, tanıtım fotoğrafları ile geçtiğimiz haftanın reyting bilgilerini bulabilirsiniz.

Dizide sıra dışı güç ve yeteneklere sahip olan insanlardan oluşan 'Alphas', gizli bir ekip olarak şehirdeki sıradışı suç olaylarını araştırmakta, yeteneklerini kötüye kullanan Alpha'ları engelemeye çalışmaktadır. Yeni bölümde; Bill ve Gary kendilerine has güç ve yeteneklerini kullanarak yeni bir olayın peşine düşeceklerdir. Alaina Huffman (Stargate Universe) bu bölümde yer alacak konuk oyuncu olacak.

Alphas'ın geçen hafta başında yayınlanan beşinci bölümünün reyting raporuna bakacak olursak; dizinin Syfy ekranlarındaki 10:00 pm gösterimi bir önceki haftayla hemen hemen eşit şekilde 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.7 rating oranı ve 2.011 milyon toplam izleyici rakamlarını elde etti.

Alphas 1.06 promo















Alphas'ın önümüzdeki bölümlerinde yer alacak konuk oyuncular kimler?

No comments: