8/22/2011

Alphas 1.07 'Catch and Release' promo, bölüm özeti, kareler ve geçen haftanın reyting raporu!










Syfy'nin yaz döneminde ekranlara sunduğu aksiyon, bilim kurgu tarzındaki dizisi Alphas bu hafta 22 Ağustos akşamı yeni bölümü ile karşımızda olacak. Yeni bölümün ismi ise 1.07 'Catch and Release'.. Yazımızın devamında yeni bölüm için yayınlanan fragman, bölüm konusu, tanıtım fotoğrafları ile geçtiğimiz haftanın reyting bilgilerini bulabilirsiniz.

Dizide sıra dışı güç ve yeteneklere sahip olan insanlardan oluşan 'Alphas', gizli bir ekip olarak şehirdeki sıradışı suç olaylarını araştırmakta, yeteneklerini kötüye kullanan Alpha'ları engelemeye çalışmaktadır. Yeni bölümde; takım bu kez inanılmaz buluşlara yatkınlığı olan ancak öldürücü tehlikeler yaratabilecek kayıp genç bir Alpha'yı bulmak ve korumak zorundadır. Bu bölümde konuk oyuncu olarak Summer Glau'yu izleyeceğiz. Glau hatırlanacağı üzere Terminator: The Sarah Connor Chronicles, Dollhouse ve Firefly gibi dizilerde yer almıştı.

Alphas'ın geçen hafta başında yayınlanan altıncı bölümünün reyting raporuna bakacak olursak; dizinin Syfy ekranlarındaki 10:00 pm gösterimi 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.6 rating oranı ve 1.832 milyon toplam izleyici rakamlarını elde etti.

1.07 'Catch and Release' promo














 
Alphas'ın önümüzdeki bölümlerinde yer alacak konuk oyuncular kimler?

No comments: