3/22/2011

Grimm'in oyuncu kadrosu genişliyor!










Geçtiğimiz haftalarda tanıtımını yaptığımız NBC'nin yeni fantastik polisiye dizisi Grimm'in oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı. Hatırlanacağı üzere diziye ilk olarak David Giontoli (Nick Burckhardt) ve Silas Weir Mitchell (Eddie Monroe) dahil olmuştu. Karakterlerin ayrıntıları için: (NBC'den yeni bir fantastik polisiye dizi yolda: 'Grimm')

Diziye katılan yeni isimlere ve canlandıracakları karakterlere bakalım: 

Russell Hornsby: Hank Griffin karakteriyle karşımıza çıkacak olan isim David Giuntoli'nin canlandıracağı özel yeteneklere sahip dedektif Nick Burckhardt'ın polis partneri olacak.  In Treatment ve Lincoln Heights gibi dizilerde yer alan Hornsby, The Good Wife ve Law & Order: SVU'da da misafir oyuncu olarak karşımıza çıkmış, Meet the Parents gibi yapımlarda da rol almıştı.

Bitsie Tulloch: Juliette Anderson karakterini canlandıracak olan Tulloch, Nick'in kız arkadaşını oynayacak. 1981 doğumlu aktrist, Lonelygirl15 ve Quarterlife gibi dizilerin yanı sıra Outlaw, House ve The West Wing'de misafir rollerle yer almıştı.












Sasha Roiz: Burckhardt'ın polis şefi Capt. Renard karakterini oynayacak. Caprica dizisindeki Sam Adama karakteriyle tanıdığımız isim House, CSI, The Mentalist ve Lie to Me gibi dizilerde misafir rollerle karşımıza çıkmıştı.









Kate Burton: Nick'in teyzesi Marie rolünde olacak. Marie aynı zamanda bazı sırlara sahip. Kate Burton pilot bölüm için özel misafir yıldız olarak lanse edilmiş ancak dizinin bölümlerinin ilerlemesi halinde yeniden gözükeceği düşünülüyor. Son olarak Danny Boyle'nin 127 Hours filminde yer alan deneyimli aktrist Grey's Anatomy, The Good Wife, Law & Order ve Rescue Me gibi dizilerin kadrosunda bulunmuştu.














NBC'den yeni bir fantastik polisiye dizi yolda: 'Grimm'

No comments: