7/10/2011

The Walking Dead 2.sezon fan yapımı fragman!











AMC'nin ikinci sezonu merakla beklenen dizisi The Walking Dead son süreçte yeni sezon çekimleri için yayınlanan fotoğraflar ve yeni oyuncu kadrosu haberleri ile gündemimize gelmişti. 2.sezon için yayıncı kanal AMC'nin paylaşmış olduğu resmi bir fragman henüz mevcut değil. Şimdilik bazı fan yapımı teaser videolar hayranlar tarafından ilgiyle izleniyor. İşte bunların en çarpıcı olanlarından birisini yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Yeni sezonun başlaması için yaklaşık 3-4 aylık bir zaman diliminin kaldığı The Walking Dead'in 2.sezonunun 13 bölümden oluşacağını hatırlatalım. Kısacası altı bölümlük ilk sezonun ardından bizi daha fazla zombi, macera, kan ve aksiyon bekliyor!

Dizinin yaratıcılarından Robert Kirkman ve yapımcılardan Gale Anne Hurd, twitter üzerinden yaptıkları açıklamalarda fan yapımı teaser'ı oldukça beğendiklerini ancak resmi bir fragman olmadığını belirtirlerken, dizinin fanları ile 21-24 Temmuz'da düzenlenecek San Diego Comic-Con'da buluşacaklarını açıkladılar. Comic-Con'un başlamasıyla beraber diziden yeni fotoğraf, poster ve videoların da geleceğini belirtelim..

The Walking Dead Season 2 Fan Teaser

  
The Walking Dead 2.sezonda Otis karakterini Pruitt Taylor Vince canlandıracak!

No comments: