8/05/2011

Alphas 1.05 'Never Let Me Go' promo, bölüm özeti ve geçen haftanın reyting raporu!


Syfy'nin yaz döneminde ekranlara sunduğu aksiyon, bilim kurgu tarzındaki dizisi Alphas önümüzdeki hafta 08 Ağustos Pazartesi akşamı yeni bölümü ile karşımızda olacak. Yeni bölümün ismi ise 1.05 'Never Let Me Go'.. Yazımızın devamında yeni bölüm için yayınlanan fragman, bölüm konusu ile geçtiğimiz haftanın reyting bilgilerini bulabilirsiniz.

Dizide sıra dışı güç ve yeteneklere sahip olan insanlardan oluşan 'Alphas', gizli bir ekip olarak şehirdeki sıradışı suç olaylarını araştırmakta, yeteneklerini kötüye kullanan Alpha'ları engelemeye çalışmaktadır. Yeni bölümde; yüksek okulda açıklanamayan ölüm olayları patlak vermiştir. Ve bu durumdan bilinmeyen bir Alpha sorumlu olabilir.. Dr.Vanessa Calder rolüyle Lindsay Wagner (Warehouse 13) bu bölümde yer alacak konuk oyuncu.

Alphas'ın bu hafta başında yayınlanan dördüncü bölümünün reyting raporuna bakacak olursak; dizinin Syfy ekranlarındaki 10:00 pm gösterimi 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.7 rating oranı ve 2.031 milyon toplam izleyici rakamlarını elde etti. 

Alphas - 1.05 'Never Let Me Go' promo

  
Alphas'ın önümüzdeki bölümlerinde yer alacak konuk oyuncular kimler?

No comments: