8/07/2011

Malese Jow: ''Diziye geri dönmeyi beklemiyordum''









The Vampire Diaries'de Anna karakterinin canlandıran 20 yaşındaki genç aktrist Malese Jow diziye geri dönüşünün kendisi için de bir sürpriz olduğunu itiraf etti.

Anna (Jow), dizinin ilk sezonunda Jeremy (Steven R McQueen) ile yakınlaşmaya başlamış ve ikili aralarında duygusal bir yakınlaşma oluşmuştu ancak ilerleyen bölümlerde karakter öldürülmüş ve diziden ayrılmıştı.

İkinci sezonun nefes kesen ve sürprizlerle dolu final bölümünde ise Bonnie'nin yardımlarıyla ölümden geri dönen Jeremy, evdeyken Anna'yı görmüştü.

TV Fanatic'e konuşan aktrist '' Diziye geri dönme konusunda açıkçası önceden bir fikrim yoktu. Sonradan öğrendiğimde ise bunu sır olarak tuttum ve çevremdekiler final bölümünde beni görünce haliyle şaşkına uğradılar.''

Dizinin yapımcılarından Julie Plec ise bu geri dönüş hakkında daha önceden yorumlarda bulunmuş ve Anna ile Vicki (Kayla Ewell)'nin ana bir planları olduğunu belirtmişti.

Jow verdiği demeçte konuyla ilgili son olarak şunları söyledi: ''Anna'nın geri dönüşünün beraberinde neler getireceği konusunda emin değilim. Bu konuda çok fazla şey söyleyemeyeceğim. Dizinin akışında bunu hep beraber yaşayıp öğreneceğiz.''

The Vampire Diaries, 15 Eylül Perşembe akşamı The CW ekranlarında 3.sezonuyla karşımızda olacak.


 
Joseph Morgan: ''Klaus'un ailesiyle karşılaşmak için sabırsızlanıyorum''

No comments: